..

..

Video panas amaran @IrShaikHussein kepada ketua regim penipu DAP !

on Thursday, March 29, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments
Guan Eng dan konco-konco DAP mesti berang gila punya kalau lihat video sidang media balas   Ir Shaik Hussein Mydin ini  berkenaan ugutan samannya .  Dia ingat dalam dunia ini seorang saja yang boleh hilang sabar .

Kami umat Islam pun sudah hilang sabar dengan tindakan Guan Eng dan regim DAP  yang menipu rakyat hingga menggadai tapak masjid di Bayan Mutiara.


Ir Shaik Hussein tidak sedikit pun   gentar dan takut  dengan ugutan saman ketua regim DAP ini pasal isu penjualan tapak masjid . Kita akan lihat siapa yang sebenarnya penipu dan pembelit besar dalam skandal ini .

Jangan ingat dia Ketua Menteri , dia boleh buat P.Pinang seperti negeri bapak dia punya hingga tapak masjid untuk umat Islam  pun nak dijual .  

Seperti kata Ir Shaik Hussein , Guan Eng boleh buat  pembangunan di mana-mana   , tengah laut ,atas bukit ,dalam laut ..tapi tapak masjid Bayan Mutiara bagi balik ...umat Islam punya !!

2 Responses

  1. Anonymous says:

    org penang bodoh2 jg nohhh....dok p pangkah bapak lanun 2 sapa suruh...la ni br hampa terhegeh2...padan mukaa...

  2. Anonymous says:

    kalau si anak DAPig gampang tu degil, kita orang islam "serang" aja Pulau Pinang tu. Kita tengok kat mana dia nak cabut

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.