..

..

Kilang Solar : Mahasiswa Pro Aspirasi USM lebih cerdik dari Guan Eng !!

on Wednesday, March 28, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments


Adam Adli & Safwan Anang ada berani ke buat macam ini seperti mahasiswa Pro Aspirasi USM ?  Berani menyuarakan pandangan secara matang dengan bercakap  tentang isu Lynas, kilang solar Batu Kawan, isu rumah mampu milik , hak kebebasan bersuara     di depan penyokong DAP dan rakyat negeri ini  ?

Selalunya rakyat P.Pinang  mendengar isu -isu dari  cakap  pemimpin politik samada BN atau Pakatan rakyat . Kali ini kita lihat  apa pulak pandangan suara mahasiswa /generasi muda   pulak yang mengkaji dan meneliti fakta dan maklumat yang betul dalam sesuatu isu  secara intelektual .


Video di bawa ini adalah pandangan mahasiswa Sdr Muhamad Muhklis dari USM dalam isu kilang solar yang merbahaya dan bakal dibina di Batu Kawan .4 Responses

 1. Anonymous says:

  xda full video ke??

 2. The Don says:

  adam kalau bab lawan BN untuk dapat elak bayar ptptn boleh la.

 3. Anonymous says:

  Syabassss....tabik kat hg....x sia2 mak bapak hg antaq hg p mengaji...

 4. Anonymous says:

  Dia u sokong PKR,mana ada masa nak cari ilmu,yang diabelajar macam mana nak demo,bergolek atas jalan,menjerit2 macam anak burung lapar!cerdek x boleh ikut,bodoh x boleh diajar.Orang bodo memang buat kerja bodo.Ya lah nak ikut sape lagi kalau bukan Mentor dia.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.