..

..

Tertangkapnya Badrul Amin, adakah pemimpin PKR berbahaya kepada golongan suami ?

on Saturday, February 25, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 12 Comments



Sambil menyelam minum air ...itu lah peribasa yang cukup kepada molek kepada Ostat Badrul Amin yang terkenal kerana menggelar Anwar sebagai Imam Mahdi .

Tak sangka dalam masa PKR dan konco2 Pakatan yang lain sibuk membalun kerajaan Pahang  dan ingin membuat himpunan Hijau bantah Lynas , rupanya ada juga yang sibuk dengan melepaskan nafsu  !!!

Yang pi sapu pulak bini orang .... memang bahaya betul puak-puak Pakatan ini kalau turun ke kawasan orang.  Tambah-tambah lagi  perempuan  yang berstatus  isteri orang ini ...haha


Sepatutnya bukan Selamatkan Rakyat Kuantan dari Lynas tapi Selamatkan Isteri Anda dari Buaya Pakatan !


Ostat PKR hanya bertuala ketika membuka pintu ??? Dah lepas dah la segala hajat tu .. ...



Berdasarkan maklumat daripada saksi, Jabatan Agama Islam Pahang terpaksa menunggu hampir setengah jam sebelum pintu bilik dibuka.Apabila pintu dibuka Badul Amin hanya bertuala bersama pasangannya
Pihak Jabatan Agama Islam membuat pemeriksaan berdasarkan laporan oleh suami Zati Iwani,berlaku sedikit kekecohan apabila beberapa pemimpin PKR cuba merasuah pegawai penguatkuasa agar kes khalwat ini didiamkan agar kes ini disorokkan dari pengetahuan umum demi menyelamatkan maruah parti mereka.

Pegawai penguatkuasa tidak gelap mata dengan tawaran rasuah yang mahu diberikan oleh pemimpin PKR sebaliknya terus mengambil tindakan terhadap pasangan tersebut.Berita penangkapan Badrul Amin dan isteri orang turut disahkan oleh Timbalan Pengarah Jabatan Agama Islam Pahang (Jaip), Datuk Mohd. Ghazali Abd. Aziz.

http://www.pisau.net






Suasana menjelang himpunan itu petang Sabtu dikejutkan dengan kisah orang kanan dalam kepimpinan PKR Selangor dan juga seorang penceramah,Dr Badrul Amin Baharom (gambar - kiri) kena cekup khalwat dengan isteri orang.


Beliau dikatakan dicekup oleh suami wanita itu sendiri ketika berdua-duan di sebuah hotel di Balok,tak jauh dari Kuantan pada jam 3 pagi Sabtu.


Suami wanita itu kemudiannya telah membuat aduan mengenai hal itu kepada Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP).Timbalan Pengarah JAIP, Datuk Mohd. Ghazali Abd. Aziz telah mengesahkan mengenai kejadian tersebut dan siasatan lanjut sedang dibuat.


Sementara itu wanita yang didakwa berkhalwat dengan Dr Badrul dikatakan adalah seorang kakitangan sebuah kolej komuniti di Pahang.-25/2/2012 AGENDA DAILY 








AnWAR  tentu gembira ada juga geng 
dalam PKR sama macam dia ..


12 Responses

  1. Anonymous says:

    Mat tu cakap bini orang tu ada famili problem...jadi dia kena buat kaunseling kat bilik dia pukul 3.00 pagi..?

  2. Anonymous says:

    lepas ni kena buat himpun....

    "selamatkan isteri anda dari pemimpin PR"

  3. Anonymous says:

    Pembalasan kepada manusia yang mengelar Ustaz Asri sebagai Bapak Setan!

  4. hangkedee says:

    Ingat dailog Ibu mertua ku.Alahi kassim.kemudian.alangKah lebih baik
    kamu di jadikan tuhan binatang.daripada manusia.

  5. Anonymous says:

    Menggelar orang lain Bapak Setannn....rupanya dia ni Bapak kepada Bapak Setannnnnnn.....!!!!

  6. Anonymous says:

    ni dikatakan dajjal ..golongan wanita dan perempuan klu xdijaga akan mengikut kaata2 dajjal ni..bahaya ni

  7. Anonymous says:

    ketulahan amat ketara,pembalasan Tuhan kepada manusia yg menjual agama untuk politik mereka.

  8. Sudah terkena, berselindung disebalik jubah dan kopoah.

  9. Anonymous says:

    Ini mesti konspirasi Umno!!

  10. V says:

    JOM MENONTON ,TV PAS ,TV SELANGOR TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
    TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda

  11. Anonymous says:

    terkedu aku sebab ni orang kampung aku di Tawau.. tak percaya aku dia akan buat macam niu.. buktikan dulu.. jangan di sebar sebarkan..

    kprkalabakan

  12. Anonymous says:

    Salam semua;
    Swiss Garden Hotel adalah hotel 4 atau 5 bintang. Bagaimana boleh 20 orang gangster masuk kedalam hotel tanpa disedari oleh pengurusan dan pihak keselamatan hotel. Adakah pihak keselamatan hotel gagal mengenalpasti kehadiran begitu ramai gangster memasuki hotel dan naik ke tingkat dimana penghuni tinggal.
    Jika ini benar berlaku, adalah tidak selamat untuk menginap di Swiss Garden Hotel Kuantan. Pihak Swiss Garden Hotel Kuantan perlu mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung dengan perkara diatas terutamanya bila ada penginap hotel mendakwa dipukul oleh gangster didalam bilik hotel.

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.