..

..

PANAS ! PKR menafikan tuduhan khalwat Ostat Badrul ??

on Saturday, February 25, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments




Hari ini kecoh seorang pemimpin terkenal PKR telah ditangkap khalwat oleh Jabatan Agama Islam Pahang. GPB yakin puak-puak parti penyokong kuat keselamatan Israel ini akan menafikan perkara ini melabel ia satu fitnah jahat .

Kita tunggu selajutnya berita hot   ini ...

Terkini :

Ustaz Badrul Amin Bahrum ditangkap khalwat di Pahang oleh Jabatan Agama Islam Pahang .

Badrul Amin yang terkenal dengan ceramah mencarut,maki hamun dan fitnah ini di tangkap bersama pasangannya disebuah bilik di Swiss Garden Hotel semasa retreat parti PKR.

Berdasarkan maklumat,Pasangannya adalah isteri orang bernama zatiwani yang bekerja sebagai juruteknik di kolej komuniti rompin . Suami wanita tersebut bernama fazli pungut.


Sekarang ini dikatakan sedang kecoh dikalangan ahli PKR Pahang,mereka cuba menutup kes khalwat bersama isteri orang ini tetapi berjaya didedahkan.

 http://www.pisau.net


3 Responses

  1. Nok says:

    apa nak heran ini adalah petunjuk dari tuhan setelah pelbagai keje mungkar dibuat oleh mereka...mana lagi kuah kalau tak tumpah kenasi...anuar ibrahim taukeh PKR hebat...tak kan anak buah tak hebat....badrulhisham memang kaki toron pun sebelum ini...pernah terdengar...tapi PKR sure cover punya....kali ni tak lepas kantoi harap GAP cari sumber kasi bongkar habis...manusia macam ni jgn bagi peluang...bila depa buat fitnah macam laut tak bertepi....semua umno buat salah.....nah sekarang tuhan maha adil.....bongkar jgn tak bongkar kasi rakyat tahu.....betapa hapraknya pemimpin2 PR....

  2. Anonymous says:

    ustaz selalu bagi ceramah jangan buat itu jangan buat ini yang di larang allah. kalau ustaz kena tangkap berkhalwat tu ustaz langar perintah allah la tu,tak kan ustaz berdua2an dalm bilik. macam mana nak ikut cakap ustaz macam ni, saya pun nak buat lah sebab ustaz pun boleh buat,,, sedap..

  3. Anonymous says:

    nak join jadi ahli parti diaoranglah,kot-kot dia orang bole bela bila kita buat maksiat,jom isi borang

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.