Memang berlakon giler ketua regim DAP ini .. 2 hari rasa trauma dan terancam ...
Semasa di demo bukan main lagi cakap jangan ingat saya takut sama UMNO tetapi hari ini si lidah biawak kuat menipu buat drama baru ...
Melihat tindakan ganas mereka, saya masih berasa terancam oleh ahli-ahli UMNO dan Perkasa walaupun sudah 2 hari selepas kejadian tersebut.
Saya terkejut bahawa BN, khususnya UMNO Pulau Pinang dan Gerakan (Dato’ Musa Sheikh Fadzir dan Dato’ Seri Teng Hock Nan) masih lagi menyokong tindakan ganas ahli-ahli UMNO dan Perkasa terhadap wartawan-wartawan Kwong Wah Jit Poh dan golongan anti-Lynas. Daripada meminta maaf atas tindakan ganas ahli-ahli UMNO dan Perkasa, BN pula ingin menyalahkan saya . KLIK DI SINi
Bukti Guan Eng cakap tak takut dengan UMNO .... UMNO blah di demo anti Lynas
Memang kuat menipu betul ........













Dalam kes KFC, pelanggan datang ke KFC, memaki pekerja dan dipukul. Di sini katanya pekerja samseng dan salah pekerja sebab pukul.
Dalam kes Penang ni, Melayu datang dan maki maki(bak kata mereka) sehingga wartawan Cina angkat kaki terajang. Dalam kes ni, pun Melayu yang salah sebab kononnya mulakan provokasi.
Aik, habis, semua pergaduhan, tak kira siapa yang start provoke, semua Melayu salah? Racist betul macam ni bang.
si gila babi biawak lidah bercabang ni tak habis2 nak provoke orang melayu!!!....PERKASA tahniah!! patut tu hari lemparkan muka dia dengan NAJIS BABI jer...MULUT MEMANG BUSUK BERBAU NAJIS BABI!!!.. sendiri provoke kemudian tuduh orang lain ganas!!!
hahahahhahahhaa heran provokasi datang dari ko, lepas tu ko takut...lain kali kalau telur kecut jangan lah provoke orang...bila cerita pasal hijua cerita saja pasal hijua jangan nak melalut pergi umno lah itu lah ini lah cerita pasal kempen hijau kenapa perlu anti lynas bagi lah fakta bukan bagi provocation dekat orang
To provoke is to promote! Beware.