Guan Eng cakap tak takut dengan UMNO, sekarang terancam pulak selepas 2 hari

on Wednesday, February 29, 2012 by Pejuang Bangsa
 - 4 Comments


Memang berlakon giler ketua regim DAP ini .. 2 hari rasa trauma dan terancam ...

Semasa di demo bukan main lagi cakap jangan ingat saya  takut sama  UMNO tetapi  hari ini si lidah biawak kuat menipu buat drama baru ...


Melihat tindakan ganas mereka, saya masih berasa terancam oleh ahli-ahli UMNO dan Perkasa walaupun sudah 2 hari selepas kejadian tersebut. 


Saya terkejut bahawa BN, khususnya UMNO Pulau Pinang dan Gerakan (Dato’ Musa Sheikh Fadzir dan Dato’ Seri Teng Hock Nan) masih lagi menyokong tindakan ganas ahli-ahli UMNO dan Perkasa terhadap wartawan-wartawan Kwong Wah Jit Poh dan golongan anti-Lynas. Daripada meminta maaf atas tindakan ganas ahli-ahli UMNO dan Perkasa, BN pula ingin menyalahkan saya . KLIK DI SINi


Bukti Guan Eng cakap tak takut dengan UMNO .... UMNO blah  di demo anti Lynas 

Memang kuat menipu betul ........





4 Responses

  1. .Gory. says:

    Dalam kes KFC, pelanggan datang ke KFC, memaki pekerja dan dipukul. Di sini katanya pekerja samseng dan salah pekerja sebab pukul.

    Dalam kes Penang ni, Melayu datang dan maki maki(bak kata mereka) sehingga wartawan Cina angkat kaki terajang. Dalam kes ni, pun Melayu yang salah sebab kononnya mulakan provokasi.

    Aik, habis, semua pergaduhan, tak kira siapa yang start provoke, semua Melayu salah? Racist betul macam ni bang.

  2. rahman says:

    si gila babi biawak lidah bercabang ni tak habis2 nak provoke orang melayu!!!....PERKASA tahniah!! patut tu hari lemparkan muka dia dengan NAJIS BABI jer...MULUT MEMANG BUSUK BERBAU NAJIS BABI!!!.. sendiri provoke kemudian tuduh orang lain ganas!!!

  3. Anonymous says:

    hahahahhahahhaa heran provokasi datang dari ko, lepas tu ko takut...lain kali kalau telur kecut jangan lah provoke orang...bila cerita pasal hijua cerita saja pasal hijua jangan nak melalut pergi umno lah itu lah ini lah cerita pasal kempen hijau kenapa perlu anti lynas bagi lah fakta bukan bagi provocation dekat orang

  4. To provoke is to promote! Beware.

Leave a Reply

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.
CyberChimps