PANAS ! Azwan Ali dah insaf , berdamai semula dengan Umi Hafilda

on Wednesday, January 18, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 7 Comments


 Umi Hafilda Ali akan menarik balik laporan polis yang dibuat terhadap abangnya, Azwan berhubung ugutan bunuh yang diterima melalui mesej Twitter sebelum ini.


Umi Hafilda berkata, beliau mengambil tindakan demikian selepas Azwan memberi jaminan akan melakukan akuan bersumpah di hadapan media dan memastikan keselamatannya terjamin.


"Berkat doa ibu. Kami yang hampir tujuh tahun tidak bertegur sapa dan daripada musibah ini, kami berdamai. Saya bersyukur, Allah makbulkan doa ibu," katanya pada sidang media yang turut dihadiri Azwan, di sini tengah hari ini. SH


Azwan Ali juga memohon maaf kepada ke semua pemimpin negara yang dikutuk termasuk Tun Dr Mahathir.

Menurut sahabat blogger Azwan Ali juga dilihat menangis bila nama Azmin Ali disebut sambil menafikan dia bukan penyokong kuat Anwar Ibrahim.Dia juga meminta jangan menghina keluarganya sambil menangis.

Dan Azwan Ali juga bersumpah tidak akan menghina, mengeji atau pun mengutuk apa-apa pun melalui twitter dan facebook beliau dan berkemungkinan twitternya akan ditutup. KLIK DI SINI




Komen GPB

Buang yang keruh , ambil yang jernih ... syukur ada hikmah disebalik semua perkara ini. Akhirnya Azwan insaf dan kembali berbaik bersama keluarga selepas 7 tahun .

Cuma tinggal Azmin Ali sahaja lagi yang masih lagi dok  sayang AnuGAY ...


7 Responses

  1. Anonymous says:

    Boleh percaya ke BAPOK BRENGSEK ni...

  2. Anonymous says:

    ...alaa mamat AA ni kencing je....mati hidup balik aku takkan pecaya dia ni...

  3. zailan says:

    Alhamdulillah! kita kena ambil yang baik dari apa yang kita lihat dan dengar melalui vedio diatas. jika ada niat disebalinya hannya ALLAH sahaja yang tahu. KEPADA AZWAN saya sangat menghargai kenyataan terbuka yang dibuat dan memperlihatkan pemdamaian ahli keluarga HAJI ALI...

  4. Anonymous says:

    jangan sbb astro ban kau takut periuk nasi & glemer kau (glemer ke?) hilang sbb tu kau mintak maaf. Sbb terpaksa ke sebab dah insaf nyah?

  5. Anonymous says:

    keluarga 69..klu dh adik bradik ank branak pun tungang langgang asyik bertekakberbaik2..mcm mn ni ..

  6. Anonymous says:

    Nak glamour

  7. Anonymous says:

    masuk kes ni entah dah berapa kali Azwan bapuk ni nangis ! nangis ..buat lagi , lepas tu nangis lagi lap hingus depan camera sambil buat mimik bibir ayam pencen , dan buat lagi !

    aku biar mati sekalipun , tak akan percaya manusia Azwan ni , dia kuat menipu sebijik mcm Azmin abangnya tu , Azwan kuat berlakon , tak boleh percaya punya !

    alaa ..biasaklah pelakon , bab nangis tu kacang je !!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.