..

..

Nak berdemo sangat Adam Adli , padan muka ditahan polis masuk lokap !!

on Sunday, January 1, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 10 Comments







Budak mahasiswa pencacai Anwar ini semua memang sengaja cari pasal . Mereka ini kalau boleh memang mahu ditangkap polis dengan menimbulkan pelbagai provokasi .

Dilaporkan 15 lelaki dan seorang perempuan ditahan untuk proses dokumentasi di Balai Polis Tanjung Malim manakala 2 peserta dirawat di hospital. Pihak polis terpaksa bertindak kerana sebilangan daripada peserta demonstrasi cuba merempuh pagar universiti perguruan terbabit.

Cermin klinik berhadapan pintu masuk utama ke UPSI juga dikatakan pecah. Budak biaDAP Adam Adli juga dilaporkan ditahan, klik di sini.

GPB dikhabarkan pasukan yang mengawal semalam di pintu pagar UPSI ialah LSF ( Light Striker Force ) dari IPD Tg Malim yang datang dengan Land Rover sahaja . KLIK DI SINI 


Dalam demo ini juga dikhabarkan ramai pemimpin politik pembangkang turut serta dari PKR & PSM .

bakal guru dari UPSI kena tidur lokap polis ...kah kah kah ...





ini merupakan  sebahagian skrip  lakonan barua Anwar yang mana lazim dilakukan 
mereka di setiap demontrasi bagi menunjukkan polis zalim dan ganas 


Jika di BERSIH 2.0 , Anwar Ibrahim & Suhardi diangkat pelakon terbaik , mungkin Safwan Anang 
dari BEBAS ini merupakan pelakon junior mereka 









10 Responses

  1. abu says:

    DASAR PENIPU. AJARAN ALJUBURI SESAT. BODOH PUNYA MAHABONGOK. 50 ORANG SAJA YANG DATANG...
    BERAPA PERATUS TU DARI BERATUS RIBU PELAJAR??????SEMUA NI DAH PERNAH MAKAN MINUM DIRUMAH ANWAR..ENTAH2 DAH KENA MINUM AIR BOMO DIRUMAH IBLIS TU..

  2. Bangkai punya Pelajar minum muntah Anwar !

  3. Anonymous says:

    tangkap dorang semua, dakwa dimahkamah, suruh bayar ganti rugi kerosakan, ganti rugi 'defame' nama UPSI, ganti rugi kerana mengganggu ketenteraman awam, ganti rugi kerana memalukan golongan siswa yang lain....

  4. Anonymous says:

    tuan, orang pembangkang nie memang suka masuk lokap dan tidak takut masuk lokap.. lihat mahfuz omar dulu, memang pilih masuk penjara dr bayar denda...sebab bila masuk lokap mereka akan dianggap hero dan hebat...mereka akan kata mereka dizalimi.. maaf tuan, kita orang umno nie lah yang rasanya malu dan takut masuk lokap...sbb lepas masuk lokap dipinggirkan..

  5. Anonymous says:

    Sungguh MEMALUkan Bangsa, Agama dan Negara! Kalau beginilah perangai bakal bakal guru guru di Malaysia, lingkuplah masa hadapan negara. Harap Pihak berkuasa TIDAK BERLEMBUT dengan mereka ini.

  6. Anonymous says:

    Harap Kementerian Pelajaran tidak mengambil bakal guru tersebut. Boleh merosakkan anak bangsa.

  7. Anonymous says:

    cikgu yang tak fikir masa depan. cikgu yang tak ada otak, senget sebelah. di sekolah nanti dia nak jadi ketua bangkang pengetua.

  8. Anonymous says:

    Anonymous says:
    January 1, 2012 12:50 PM

    Sungguh MEMALUkan Bangsa, Agama dan Negara! Kalau beginilah perangai bakal bakal guru guru di Malaysia, lingkuplah masa hadapan negara. Harap Pihak berkuasa TIDAK BERLEMBUT dengan mereka ini.

    ---------------
    Laaa...bukan da lama lingkup ke? Tinggal nak bungkus je.

  9. Anonymous says:

    Pentadbir upsi kn buat sesuatu...buang semua pljr yg bermsh...buat malu upsi je

  10. Anonymous says:

    bodoh semua komen2 di atas hahaha

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.