..

..
Archive for 02/06/11

default

Risalah My Balik Pulau , siapa yang bakal meludah ke langit ?

on Sunday, February 6, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


 Ini lah risalah My Balik Pulau yang penuh kontroversi kerana jelas menghina bangsa Melayu & menyeleweng dari fakta sejarah yang sebenar .

Risalah ini dihantar ke sekolah2 di sekitar Balik Pulau tanpa  kebenaran pihak sekolah yang bertujuan mempengaruhi pelajar2 sejarah tempat asal mereka . Guan Eng meroyan betul pasal risalah ini dan tuduh YB Farid rasis kerana menuduh kerajaan negeri .Malah apek DAP ini menafikan risalah ini adalah dari  kerajaan negeri . 


 Penerbit risalah adalah Arts-ED @ Persatuan Pendidikan Seni P.Pinang ...
nama-nama penyelidik pun sudah tertera sekali di situ yang jelas buta
sejarah dan membuat kajian seperti mempunyai agenda . Kita akan 
bongkar apa itu Arts - ED ? 

PB juga mendapat khabar bahawa Pejabat Kementerian Pelancongan PP 
tidak menaja pun risalah My Balik Pulau malah tindakan penerbit 
ini menggunakan logo rasmi cukup tidak beretika .


Apa kejadahnya ini ? Penyelidik kalau dah  kangkung & perangai macam ini
..patut la kajian pun haprak !

default

Nantikan ludah UMNO & Putrajaya ke muka Guan Eng !

by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments









Lu banyak cakap ya ... tuduh UMNO &  Putrajaya ludah ke langit dan minta sembah minta maaf balik ya pasal itu My Balik Pulau ... 

Nampaknya lu mahu cakap lidah biawak balik ya ...macam lu tuduh itu SDO Nik Ali .. sendiri cakap lidah biawak tapi tak nak mengaku .

Nantikan artikel PB   yang akan menyebabkan ludah UMNO & Putrajaya tak pergi langit pun tetapi sebenarnya semboq ke muka celaka ini !!!

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.