Zed akui kalau tak jadi artis , menjadi ahli politik UMNO sepenuhnya

on Monday, December 5, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment




"Sebenarnya,dah lama saya ceburi bidang politik.Sebelum jadi artis lagi saya dah ikut parti UMNO untuk jayakan tanggungjawab sosial dalam membantu rakyat.


Kalaulah saya tidak ceburi bidang industri hiburan,mungkin saya akan jadi ahli politik kerana impian saya untuk jadi Gabenor,sekali gus wakil artis untuk memperjuangkan nasib rakan-rakan artis saya"


SETERUSNYA DI SINI 


One Response

  1. Anonymous says:

    Alahai Zed.... mentang2 la UMNO yg berkuasa skrg ni maka korang pun sibuk la tumpang semangkuk nk tunjuk taring yg tk seberapa namun klu la Pakatan Rakyat pulak yg berkuasa di Putrajaya nanti maka akan lain la pula nadanya malah akan berduyun-duyun la pula para artis kita beralih sokongan. Segalanya hanya kerana periuk nasi @ nk cari makan semata...!

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.