PANAS !! Zarina berang kat pihak yang dengki akan aset teteknya

on Friday, November 11, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 7 Comments


Amboi mulut tak insurance langsung artis ini ... bila heboh gambar seksinya  di Majalah FHM Indonesia edisi Oktober dalam beberapa aksi yang menghairahkan di dalam blog ,   Zarina Anjoulie telah dikecam, tak kurang juga yang memuji akan aksi beraninya melalui ruangan sosial seperti Twitter & Facebook.

 Tapi selamba badak je dia ni dan nampak macam bangga je bila isu teteknya yang montok itu mendapat perhatian . Korang baca la kenyataan yang GPB pickup dari blog hiburan ..

Bagaimanapun, Zarina Anjoulie yang dikenali kebal dengan pelbagai kecaman telah berkongsi satu tips agar payudara kelihatan mantap seperti yang dimilikinya.

Dalam satu kenyataannya di laman Twitter @Zarina_anjoulie, dia menyebut, “Girls pegi La Senza beli push up bra maximum double layer, SETTLE THE BATTLE.”

Zarina dalam gaya bersahaja turut mempersoalkan isu dedah payudara yang menjadi kecaman ramai pihak yang pernah menyaksikan foto berkenaan.

“All I hear frm yesterday is tetek this tetek that.. Apa dosa sial tetek aku kat org.. Masing2 ada tetek nk kacau tetek org.” – @Zarina_anjoulie.

Foto terbitan FHM Indonesia itu tidak seseksi manapun kerana sudah ramai yang melihat aset milik aktres ini dalam versi yang lebih terbuka. Google it! -OhBulan


7 Responses

  1. Anonymous says:

    lawak gak si zarina ni...kurang pendidkan agama la ni. tu le jadi cam ni. mak bapak dah didik dah, tapi dia lak degil, ingkar kata-kata mak bapak. contoh camni, nak buat isteri pon jangan beb, entah2 ngan suami pon degil.ha ha ha ha

  2. Anonymous says:

    TETEK MUSIBAT NI ROSAK KOT...

  3. Anonymous says:

    Aku rasa dia ni cuba test market je...lepas ni aku yakin dia akan libatkan diri dgn gambar dan filem porno plak. Aku jugak yakin dia akn jadikan Indonesia sebagai tapak permulaan untuk bidang baru dia. Jgn terperanjat dia akan jadi perempuan melayu pertama masuk majalah Playboy keluaran Indonesia.

  4. Anonymous says:

    Aku tengok rupa minah ni,dah macam rupa ibu singa dok tunggu nak mengawan...aaa tuggu apa lagi!!! kasi godam sama dia.

  5. Anonymous says:

    esok kena kanser tetek baru tau

  6. Anonymous says:

    ni org kafir kan

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.