HOT ! Fasha sanggup terima kritikan gambar seksi terbarunya

on Sunday, November 13, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 6 Comments




Aktres yang tidak pernah kering dengan kontroversi, Fasha Sandha kali ini tampil berani menggayakan pakaian yang mendedahkan sebahagian besar belakang badannya.

Laman blog hiburan terkenal, Rotikaya.com menyiarkan gambar-gambar eksklusif Fasha Sandha yang hadir di majlis pelancaran majalah LISA dan mengenakan pakaian merah menjolok mata yang dikatakan ‘sesuai dengan potongan badannya’.

Mungkin ‘takjub’ dengan fesyen pakaian aktres itu, pemilik laman blog tersebut tidak tahu untuk menamakan fesyen yang digayakan oleh Fasha dan hanya mampu menyifatkannya sebagai “awesome”, mungkin sekadar untuk propa.




“Demi Tuhan kami tidak tahu nama khas pakaian yang cukup awesome dikenakan oleh Fasha Sandha malam tadi tetapi menurut seorang ‘pakar fesyen’ yang bersama kami malam tadi, persalinan Fasha Sandha ini cukup berani dan sesuai dengan tubuh badan’nya,” komen pemilik laman hiburan itu.

Fasha pernah menimbulkan gosip hangat apabila gambar dia berbikini di sebuah pulau di luar negara tersebar di internet.

Sebelum ini, beberapa selebriti tanahair seperti Linda Jasmin, Miera Liyana dan Amanda Imani teruk ‘dibelasah’ peminat industri hiburan tanahair kerana mendedahkan bahagian belakang mereka di majlis-majlis keraian.

Fasha Sandha dijangka turut akan menerima nasib yang sama.

Merujuk kepada gambar yang tersiar tersebut, adalah sangat mengejutkan untuk melihat Fasha Sandha yang seakan-akan sudah menambah berat badan di mana beberapa bahagian belakangnya mendedahkan lemak-lemak berlebihan.

Mungkin Fasha kena pergi gym kot lepas ni.

Enggan memberikan komen lanjut, Mynewshub.my siarkan gambar-gambar Fasha Sandha buat pembaca membuat penilaian sendiri.


6 Responses

  1. Salam bro...
    Kalau copy paste story dari mana2 news..including mynewshub.my...harap bagi la credit bro...at least kita beretika..kan? Hehehehehe...jangan marah aaaa...

  2. Anonymous says:

    budaya credit ni...budaya sape?

  3. Anonymous says:

    bila fasha nk bulatkan diri lak ea? lagi aku tunggu.

  4. Anonymous says:

    muka tak tau malu...

  5. Anonymous says:

    mcm nie punye bdn dikatakan awesome...aku yg pempuan tgk pun x selera...kulit bdn nampak itam...tangan nampak mcm tangan org laki bertukang...apa da

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.