Aksi hot & seksi Zarina di majalah FHM Girls Indonesia ...

on Wednesday, November 9, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 9 Comments


Siapa tak kenal pelakon anak pontianak ini .. si Zarina Ann Julie .  Pelakon yang pernah gambar terlampaunya  disebarkan di internet .  Selepas tak laku di persana artis Malaysia,  kini beliau beralih angin ke negara Indonesia pulak . Bergambar pulak dengan majalah seks FHM Indonesia sebagai model  ...

Pasti abang mat indon dan pengarah2 filem di sana  teruja dengan  body  tip top  artis yang digelarkan  From Malaysian With Love...




9 Responses

  1. Apa barang ni sikit sangat... baru buka pusat/paha/ sebelah tetek... bukak perabih la...

  2. Anonymous says:

    die kan da pnah bogel dulu

  3. Anonymous says:

    Besaq nya tetek Dia

  4. Anonymous says:

    Telanjang terus kan lebik baik..sat dunia mau tengok

  5. Anonymous says:

    cipap mesti bnyk air..

  6. Anonymous says:

    aku penah tgk filem blue dia ni... normal la ni...

  7. Anonymous says:

    babi la... kalau nak tunjuk, tunjuk semua la.. haram betol la betina ni...

  8. Anonymous says:

    dapt jilat niii.. fuuuh

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.