..

..

Wang tunai kerajaan CAT P.Pinang turun 54.4 % pada 2010

on Monday, October 31, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsLim Guan Eng father of great liar berpuluh kali kantoi menipu,slogan "Hari hari cakap bohong" di amalkan secara agresif oleh ketua menteri yang turut dikenali berlidah biawak.

Menipu mengenai pengurangan hutang sebanyak 95% atas hasil kejayaan sendiri benar benar membuatkan penyokong haprak pakatan berguling diatas jalan keserononkan.Walhal maklumat mudah yang difahami dipaparkan:klik sini pun gagal difahami.

Beruntung benar pemimpin haprak pakatan kerana mempunyai penyokong yang langsung tidak sampai ke paras pemikiran "cow sense" ,malah jauh sekali mereka boleh mengunakan "common sense"akibat kebobrokan akal fikiran mereka.CAT kebanggaan Guan Eng tidak pula mendedahkan laporan audit negara Pulau Pinang 2010 mengenai pengurangan baki tunai bank untuk akaun kerajaan negeri yang menyusut sebanyak RM1.5juta.

Berdasarkan audit baki wang tunai makin menyusut dari tahun 2009 ke tahun 2010 sebanyak 54.4%


Adakah ini yang dikatakan cekap ,akauntabiliti dan telus?

sumber : pisau.net 

untuk teliti laporan sila ke Laporan Audit  P.Pinang 2010 Komen GPB
Ini lah sifat hakiki kerajaan DAP ..menipu rakyat negerinya untuk tunjuk kerajaan ditadbir mereka paling hebat memerintah walhal perkara sebenar disembunyikan . 

Lihat di bawah ini ... penurunan ketara sehingga 54.4 % 


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.