..

..

TERKINI !! Giliran Tony PUAka menipu, putar belitkan kenyataan Muhyiddin !!

on Monday, October 24, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Lihat lah gelagat  Tony PUAKA yang  menipu terang -terangan seperti bosnya Guan Eng . Tapi kali ini beliau memutarbelitkan  kenyataan TPM Tan Sri Muhyiddin Yassim semalam kononnya tersirat sokong FITNAH oleh blogger Pro UMNO terhadap anak lelaki Ketua Menteri P.Pinang.

Persoalannya , di mana kenyataan Muhyiddin semalam  menyatakan sokongan ini  ? Kalau pergi Mahkamah ia tak pakai la   maksud tersirat tapi  fakta/bukti   yang  sebenar .

 kenyataan TPM  semalam di Serdang ( UMNO Online )


Tiada pun kenyataan TPM sokong  atau pertahankan . Beliau hanya minta Guan Eng membuat laporan Polis bagi membersihkan namanya .  Terbukti   Tony Pua dan DAP  telah menipu sebenarnya  di sidang media mereka  kononnya mendesak Najib ambil tindakan terhadao Timbalannya .

GPB harap  pihak UMNO Pusat  dapat mengambil tindakan undang-undang  terhadap tuduhan FITNAH oleh  Tony Pua ini yang jelas  berniat jahat  unruk memburukkan imej Timbalan Perdana Menteri .SAMAN saja KAKI FITNAH parti   biaDAP  ini !!


One Response

  1. salman says:

    persahabatan adalah segalanya

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.