Sebab gawang gol skuad negara bolos 5 - 0 ketika menentang Australia

on Sunday, October 30, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments


Patut la pintu gol Malaysia bolos 5 -0 semasa perlawanan persahabatan dengan Australia . Anda boleh nilai sendiri  life style penjaga gol utama negara ini

Baru saja menjadi  penjaga gol kebangsaan , sudah ada ramai awek follow  .  Gambar ini dikatakan di   Louge Werners Bukit Bintang .

Yang lebih penting itu apa minuman yang dihidangkan di atas meja Apek dan rakan-rakannya  yang tak  cukup kain tu .  Air sarsi ke ??? haha ...

Lu fikirlah sendiri ........... Malaysia Boleh !!



depa ni mai stadium tak jika Apek main untuk Kelantan & Malaysia  ?? 


4 Responses

  1. Anonymous says:

    suka ati die la nak buat apa..itu hal peribadi die...janji fokus pada game///

  2. itulah kelemahan anak melayu,,,beduit dan ada nama sikit dah,,buat hal

  3. bju hitam sblh apek tu mcm dahlia teck jew... gf dia skrg kn heheee

  4. Anonymous says:

    Anak muda didikan kerajaan PAS..hebat sungguh

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.