..

..

PKR biadap ,hina Ketua Wanita MCA Penang sebagai pelacur Chulia Street !

on Sunday, October 16, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Kalau dah ketuanya pun layan China Doll dan ada pulak rakaman  video 99 %  tulen lagi , tak hairan la blogger2 PKR  pun gila  juga. Kerana beberapa gambar amoi cuna dari Beliwanis MCA muncul semasa perhimpunan agung mereka disebarkan ,  puak-puak  PKR telah  labelkan Ketua Wanita MCA PP Tan Chen Liang sebagai Pelacur Chulia Street !!

Nak tengok  mulut sanggap blogger gila seks PKR ini ..Klik link di bawah ini


CHULIASTREET TULUKAN TO CHULIASTREET PROSTITUTE M.C.A TAN CHEN LIAN WHAT IS SEXUALLY INAPPROPRIATE?




GPB harap pihak MCA SAMAN je  puak-puak  PKR  !





Ketua Wanita MCA negeri dakwa dilabel 'pelacur'


Pergerakan Wanita MCA Pulau Pinang kesal tindakan sebuah blog laman web Wordpress yang memfitnah pemimpin dan ahli-ahli wanita sayap Pemuda parti sebagai pelacur.


Tujuh orang ahli yang digelar sebagai 'gadis glamour MCA' itu mencuri tumpuan apabila media menyiarkan gambar mereka di dada akhbar semasa menghadiri Mesyuarat Agung Tahunan Pemuda di Kuala Lumpur minggu lalu.


Hari ini, ketua wanita MCA Pulau Pinang Tan Cheng Liang mendakwa laman web yang dikendalikan oleh organ media PKR, Suara Keadilan memaparkan gambar-gambar wanita bogel dalam kedudukan yang menghairahkan dan melabelkan dirinya sebagai "pelacur Chulia Street".


Tan, bekas ADUN Jawi membuat laporan polis di Nibong Tebal semalam, selepas dia dimaklumkan mengenai laman web yang katanya telah mencemarkan nama dan maruahnya itu.


Tan berkata beliau membuat laporan itu selepas menerima panggilan telefon daripada seorang anggota MCA Bukit Bendera Tan Khai Beng yang dimintanya melayari www.suarakeadilan.wordpress.com.


Dalam laman ini, katanya, beliau mendapati namanya dalam satu catatan blog yang menyifatkan beliau sebagai "Pelacur Jalan Chulia".


"Apabila saya membaca itu, saya berasa marah kerana laman web ini telah mencemarkan maruah dan imej dan menghina saya," katanya kepada sidang akhbar di Pulau Pinang hari ini.


Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.