..

..

Kereta ADUN mana ini ? Bukti Kerajaan DAP buat Penang macam bapak depa punya !

on Friday, October 28, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 6 Comments


Bila kecoh Ketua Pemuda PCM mengunci kereta kerajaan DAP yang menghalang lalulintas   dengan rantai ketika sidang DUN lepas , bukan main angkuh lagi Adun Tong GAS marah dan telah membuat laporan polis .

Tapi bila kereta milik rakyat parkir & menghalang lalulintas, terus dikenakan saman . Terbaru PCM dedahkan bukti gambar  sebuah kereta ADUN DAP yang parkir sesuka hati di Lebuh Pantai . Mungkin sebab bangga bergelar wakil rakyat & ada logo ADUN Kerajaan negeri  di keretanya , sudah boleh dianggap sebagai lesen besar untuk meletak kereta mewahnya  di mana beliau suka .

Mereka telah membuat aduan kepada MPPP tetapi tidak ambil sebarang tindakan . Nampak jelas MPPP bersikap double standard  dalam menguatkuasakan undang-undang .  Bila terkena dengan pemimpin DAP , terus dilepaskan sewenang-wenangnya atau pun mereka takut ditengking oleh wakil2 rakyat haprak ini .




** GPB cam kereta mewah  ADUN ini ...memang mulutnya macam sial setiap kali di sidang DUN ..


6 Responses

  1. kalo kete polis tu block lalu lintas boleh la terima pasal mungkin ada kecemasan.. ini kete ada driver pun malas nak parking betol²

  2. PANG PING PONG says:

    CAKAR AJE....SCRATCH LAH

  3. Anonymous says:

    kurang ajar dan biadap..itu baru berkuasa kat Pulau Pinang adun-adun dari DAPig nih dah tunjuk besar kepala..cuba bayangkan kalau babi-babi nih dapat putrajaya pulak?!entah-entah parking kereta sampai masuk ke dalam bangunan apa!

  4. Anonymous says:

    balik2 nak banding dgn s'pore mrk x tahu ke duit s'pore 1ringgit berapa dan m'sia berapa pula bila dgr komen2 di atas mcm cibai aje.

  5. Anonymous says:

    Ala.. dia nk terberak sangat2 dh tuu. Biar je la

  6. Anonymous says:

    dasar umno jahat....pengikut terikut2...

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.