..

..

Kerana keceluparan mulut pemimpin PAS, hampir satu kampung sertai UMNO !

on Wednesday, October 26, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Antara sebab yang menarik perhatian GPB  mengapa ramai  ahli PAS Cawangan Pdg Limau Dalam ini sertai UMNO ialah cakap seorang pemimpin PAS kepada mereka ,  "  jika mahu senang  , baik sertai UMNO " .

Ini merupakan kesan daripada keangkuhan pemimpin PAS bertopengkan kopiah putih  berjanji macam-macam tapi bila dituntut oleh ahli parti sendiri terus beli alasan . Bila bebai  tak boleh jawab , terus hamburkan perkataan angkuh  kepada ahlinya    " jika mahu senang ,baik sertai UMNO "

Macam ini ka jawapan seorang pemimpin  kerajaan PAS kepada rakyatnya  ??

Sekarang amik la hang pa punya habuan  ..hampir satu kampung sertai UMNO  yang mana mereka dulu hardcore PAS .  Lepas ni PAS Kedah akan terus jawab mereka itu bukan ahli PAS . haha ..


2 Responses

  1. Anonymous says:

    Ini lah yang dikatakan manusia, hidup senang lenang berjawatan gred yang tinggi dgn kerajaan , anak semua belajar di UITM dan berjaya dlm pelajaran dan menjawat jawatan yang baik dlm syarikat berkaitan kerajaan tapi masih nak salahkan UMNO/BN.Apa lagi yang depa mau memang jenis manusia yang tak tau nak bersyukor .

  2. Anonymous says:

    Ramai melayu yang berjaya tapi lupa diri kemudiannya...kerna terlalu taksub kepada IMEJ sebuah Parti.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.