..

..

Isu cabul : Guan Eng meroyan bila TPM cabar buat laporan polis

on Sunday, October 23, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment
Oleh kerana cabaran oleh TPM terhadap Guan Eng semalam  , hari ini ketua regim DAP Penang ini meroyan gila babi punya dan melabelkan TPM jangan jadi pengecut kononnya menekan anaknya .

Yang syok tu , dia buat cerita sedih macam sial tuduh Muhyiddin seolah-olah jahat  dan  membencinya  ... ..

Perghhh !!!........ drama komunis  macam bangsat sekali !

 Lihat di bawah ini  kenyataan  anak Kit Siang yang  meroyan macam sial sekali ... Dia  lah pemimpin  yang baik  di PP  walaupun telah berbohong terang -terangan di media  tentang sebab anaknya tukar sekolah ...Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng menasihatkan Tan Sri Muhyiddin Yassin tidak menjadi pengecut dengan terus menekan anaknya dengan isu mencabul seorang gadis seperti didakwa bloger pro Umno.


Menurutnya, adalah sangat zalim jika Timbalan Perdana Menteri itu terus melakukan demikian terhadap anaknya yang berumur 16 tahun itu dalam keadaan 'mangsa' yang didakwa dicabul itu sudah tampil menafikannya.


"Jika Muhyiddin benci saya sangat, dia boleh buat yang lebih buruk untuk jatuhkan saya melalui politik.


"Namun, Muhyiddin tidak perlu menyertai kumpulan pengecut dengan memfitnah anak saya yang berusia 16 tahun dan meletakkan anak saya sekali lagi melalui pengalaman yang trauma," katanya dalam satu kenyataan hari ini.


Beliau berkata demikian sebagai mengulas kenyataan Muhyiddin yang juga Timbalan Presiden Umno seperti dilapor media yang mahu Guan Eng memberi kenyataan yang kukuh berhubung isu yang dibangkit bloger Umno itu. HAPRAK DAILY 


One Response

  1. Anonymous says:

    Bayangkan kalau LGE jadi TPM. Bila ada kes...nafi nafi lepas tu tutup kes. Senang betul tu. Haiya, orang lain pun ada masalah anak juga.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.