..

..

Demi anak ,Guan Eng sanggup tuduh sekolah Heng Eee sarang penagih dadah !

on Thursday, October 20, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
Semalam barisan blogger Penang dapat kesan lagi pembohongan Guan Eng dan beliau telah meddakwa anaknya bertukar sekolah disebabkan sekolah Cina terbabit ada sidiket dadah .KLIK DI SINi dan sini 

Nampak keceluparan mulut Guan Eng memang sudah melampau demi selamatkan anak kesayangan . Sebelum ini ketua regim DAP ini telah menghina negeri Johor , kali ini lagi menarik sekolah Cina pulak yang jadi mangsa !

Apa bukti Guan Eng cakap sekolah Heng Ee ini jadi sarang sindiket dadah ?? Sebagai seorang CM negeri , dakwaan beliau ini adalah cukup berat kepada pihak sekolah terbabit dan lebih2 lagi di akhbar cina .

Jika tuduhan guan eng tidak benar, ia telah memalukan sekolah terbabit dan kemungkinan besar akan datang ramai ibubapa tidak akan menghantar anaknya ke sekolah Heng Ee.

Di sini, Pengetua sekolah terbabit perlu jelaskan perkara sebenar ekoran tuduhan seorang  Ketua Menteri  sudah dianggap serius dan boleh burukkan imej sekolah .


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.