Artis baru seksi Farina bercinta sampai 4 orang jantan !

on Friday, October 28, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
KUALA LUMPUR – Sebuah blog hiburan tanahair, Rotikaya.com, hari ini memaparkan kisah seorang bekas pelajar Akademi Fantasia musim ke 8, Farina, yang digossipkan sedang bercinta dengan empat orang lelaki serentak pada masa yang sama.

Menurut laman blog itu, seorang peminat industri hiburan tanahair telah mengirimkan emel kepada mereka memberitahu tentang perkembangan terkini Farina yang dikatakan menjalin hubungan dengan seorang pemain bola sepak yang bermain untuk Kelab Bola Sepak Sime Darby (SDFC).

Bagaimanapun, Farina turut dikatakan menjalinkan hubungan dengan beberapa orang ahli perniagaan di atas sebab kewangan dan tajaan untuk artis yang kini berstatus ibu tunggal tersebut.

“Dalam masa yang sama, Farina AF8 ini di’katakan mempunyai hubungan teman tetapi mesra lain macam dengan beberapa orang ahli perniagaan — setakat ini tiga di’kenalpasti — atas sebab wang & tajaan,” kata pemilik laman blog yang sama.Untuk menguatkan lagi gosip tersebut, laman blog itu juga menyiarkan beberapa keping gambar Farina berpelukan bersama keempat-empat lelaki tersebut.

Farina sebelum ini popular di kalangan peminat dengan penyebaran gambar-gambar seksinya di medium internet. MY NEWS HUB


** Jangan ada suami 4 orang sudah ...kalau ada boyfriend sampai 4 orang itu kira Play Girl dah ..


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.