..

..

Zahid Md Arip akui 100 % suara Mat Sabu " No Komen " ...

on Thursday, September 15, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments
Kalau orang seperti Zahid Md Arip yang pernah berada satu pentas ceramah sekali dengan Mat Sabu akui sendiri itu suara pemimpin No 2 PAS dalam video phone seks , beliau harus jawab dan beri penjelasan .

Puak2 tegar PAS confirm tuduh ini satu lagi   fitnah walaupun sudah 100 kali dengar ceramah Mat Sabu dan boleh mengenali suara ayam sabung PAS ini .

.

Baginya, beliau yakin rakaman perbualan tersebut 100 peratus menyerupai suara Mohamad atau Mat Sabu berdasarkan lenggok pertuturan.

Saya telah mendengar rakaman perbualan seks tersebut dan saya yakin sepenuhnya ia suara Mat Sabu. Saya pernah berkongsi pentas ceramah dengan Mat Sabu sehingga cukup mengenali lenggok suara dan bahasa yang digunakan Timbalan Presiden Pas itu.


“Jadi, saya meminta seluruh kepimpinan Pas supaya mendesak kerajaan menubuhkan suruhanjaya diraja bagi menyiasat perkara ini agar kebenaran dapat ‘dihidangkan’ kepada rakyat,” katanya sinis kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.


Beliau berkata demikian sebagai mengulas penyebaran rakaman perbualan telefon berunsur seks yang didakwa antara Mat Sabu dengan seorang wanita yang dipercayai dirakam semasa mereka menjalin hubungan intim pada 1994.


Sebelum ini Mohamad dan Normah Abdul Halim pernah ditahan atas tuduhan berkhalwat kerana berdua-duaan di bilik 121 Hotel Perdana, Kota Bharu, Kelantan.


Bagaimana kedua-duanya dibebaskan oleh mahkamah daripada tuduhan tersebut kerana kekurangan bukti. Normah pada masa itu berstatus isteri orang.


Mengenai tindakan Mat Sabu menjawab ‘tiada komen’ ketika diajukan persoalan itu, Mohd. Zahid berkata, ia bukan jawapan yang rakyat mahu dengar daripada seorang Timbalan Presiden Pas memandangkan dakwaan itu cukup serius dan perlukan jawapan yang jelas.


Pada masa sama, beliau juga hairan dengan perubahan sikap Mat Sabu yang tiba-tiba enggan memberi komen kepada pihak media berhubung isu tersebut kerana sepanjang mengenali pemimpin Pas itu, beliau seorang yang gemar bercakap.


“Mat Sabu sebelum ini tidak pernah mengeluarkan kenyataan tiada komen. Kalau tidak suka dengan soalan pemberita dia akan ‘menyerang’ wartawan yang bertanya. Saya pelik dengan sikapnya kali ini,” katanya.


3 Responses

 1. Anonymous says:

  Tanya Normah dan Bukhari,,,bekas madunya... lagi sahih....

 2. Anonymous says:

  Senang senang ambil sample DNA kat mulut dan misai juga hidong dia....tak payah nak tanya...tanya.

  Sesiapa pun malu...nak jawab.... sebab parking salah tempat...hak orang pulak !

  dunia ketayap memang dah hancus.... pakai kondom kat kepala lagi segak...dan kena pada tempatnya..

  Orang berketayap jangan marah ini gara gara PAS lacurkan Agama... dan anda senyap tak sanggah...terimalah akibat image kaki non*k b*n* orang.... !

 3. Anonymous says:

  Denims would rule the men's urban fashion.

  my web site: Ao so mi nam

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.