Pergerakan Pemuda UMNO yang melancarkan Himpunan Patriot (Patriot) membatalkan hasrat untuk mengadakan perhimpunan itu pada 9 Julai ini kerana menjunjung titah Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Mizan Zainal Abidin bahawa demonstrasi jalanan banyak membawa keburukan daripada kebaikan walaupun niat asalnya baik.
Menurut Timbalan Ketua Pemuda UMNO, Datuk Razali Ibrahim, pembatalan itu bagaimanapun tidak bermakna Patriot akan dibubar sebaliknya ia mungkin akan didaftarkan sebagai pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang berperanan memelihara kedaulatan negara. - Utusan Online
Komen GPB
Satu keputusan yang tepat diambil oleh Pemuda UMNO selepas membatalkan himpunan Patriot bagi menjunjung titah khas YDP Agong semalam .
BERSHIT ini bila lagi hendak batal ?? Mahu derhaka kepada DYMM YDP Agong ka ?













kalau BERSIH tamat n Kerajaan di BERSIHkan ok kan?
ULASAN MALAYSIA VS TAIWAN 3 JULAI!!
RAHSIATOMOK DISEBALIK WANG HANTARANNYA!!
oit ervol, kasi BERSIH bos ko nuar tu dulu.