..

..

Mat Sabu nak saman polis , tutup video kantoi CCTV jatuh motor

on Friday, July 22, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 Comments

Saman jangan tak saman wahai Mat sabu.Walaupun beliau nak ambik tindakan ini,ia tidak dapat menyembunyikan lagi pembohongan mat sabu bahawa dirinya dilanggar kenderaan polis. Blog2 pakatan menyatakan gambar cctv itu tak nampak muka mat sabu pun .Kalau benar lah mat sabu bukan org di dalam video itu, dia ada di mana ketika himpunan Bersih ? Di jalan mana beliau dilanggar ?
KUALA LUMPUR, 22 Julai: Peguam Mohamed Hanipa Maidin telah menerima arahan dari Timbalan Presiden PAS, Haji Mohamad Sabu agar menghantar surat saman kepada Pengarah Keselamatan Dalam Negeri Polis ekoran dakwaan beliau (Mohamad) menipu.

Hanipa berkata, Mohamad telah menghubungi beliau pagi ini dan mengarahkan beliau menghantar notis kepada pihak berkenaan ekoran dakwaan itu.

Semalam Pengarah Keselamatan Dalam Negeri dan Ketenteraman Awam Bukit Aman Datuk Salleh Mat Rashid dalam sidang medianya berkata, tidak ada kebenaran bahawa kenderaan milik polis melanggar motosikal pemimpin PAS itu.

"Malah rakaman CCTV menunjukkan beliau terjatuh dari kenderaannya selepas terlanggar 'fender' Pajero,” katanya.

Video berkenaan menunjuk sebuah kenderaan polis mengejar dua motosikal, satu yang dibonceng oleh Mat Sabu. Namun visual berkenaan tidak jelas menunjukkan apa yang berlaku kerana beberapa sudut pandangan tidak dapat dirakamkan.


5 Responses

  1. Anonymous says:

    itu la sebab..alasan..meka nak cemarkan Imej Polis...mcm , 2005 2006, dan 2007 ...Ingat mcm mana suruhajya diujudkan era dllah@samdol...nak lemahkan kerajaan lemahkan Polis dulu...itu aja..kerajaan masih syok tidur..menetri kdn telor da hilang da buat pembedahan tukar jantina.. ha ha...BerShit 2.0 da hapuskan apa yg najib nak cuba buat..Imej BN Drop//Imej PDRM ..ke longkang...BerShit 2.0 Berjaya dalam gagal...

  2. Anonymous says:

    Rasullullah SAW bersabda: Sesungguhnya ALLAH tidak mencabut ILMU daripada manusia, tetapi akan mencabut ILMU daripada para Ulama. Sehingga jika Ulama itu tidak ada, maka jadilah manusia itu dibawah pimpinan mereka yg BODOH, lalu org2 itu diberikan pertanyaan2 yg akan dijawab tanpa ILMU, sehingga sesatlah mereka serta menyesatkan yg lain.

  3. Anonymous says:

    Celaka MAT SABU 121 ni
    dh lari sekatan POLIS..
    pastu Polis pulak salah..
    takkanlah Polis nak escort haprak Sabu mcm YDP Agong kot?
    dh ko degil, lari macam penjenayah, Polis sekat ko gelabah jatuh..padan muka lah!
    Polis pun xboodh nk langgar lembu mcm ko Mat Sabu oii
    itu nasib bek lah Polis Malaysia..
    kalau kena dengan Polis Mesir..sudah penyet muka mat sabu kena tindih!

  4. Anonymous says:

    waja ke pajero?

  5. Anonymous says:

    Video Tak jelas..
    Hentam amoi jelas pun tak mau caya..

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.