..

..

Lahirnya Pakatan merupakan penyebab perkauman lebih teruk

on Sunday, July 3, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsGPB setuju dengan pandangan Tun M ini tentang penyebab utama semangat perkauman semakin terus adalah berpunca dari Pakatan Rakyat . 

Sebelum ini  beliau membidas tentang kebebasan media yang tidak terkawal hingga menyebabkan ramai orang  terutama puak berotakan chauvinis dan ultra kiasu   bersuara hingga tidak menghormati  hak bangsa  Melayu dan  sensitiviti  agama Islam .

Tun M telah sedari perkara ini dan campur tangan asing dibelakang Pakatan semakin kuat . Kini himpunan haram BERSIH  pulak sebagai ancaman terbesar mereka untuk mengugat keselamatan dan ketenteraman awam  . Ini semua hanya lah agenda mereka mahu membawa gelombang tsunami politik seperti 2008 semula supaya rakyat benci dan marahkan kerajaan .


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.