Kalau Nurul Izzah kaki penipu , inikan pulak Setpol dia ...

on Friday, June 3, 2011 by Pejuang Bangsa
 - 3 Comments



PKR ini kalau bab kerja nak  bohong dan menipu memang semulajadi dah  . Dari Penasihat PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim hingga la Setiausaha Politik Anak dia pun keja nak menipu juga.  Tapi yang best kena satu denda baik punya ekoran tak ada duit nak bayar .








 Fahmi Fadzil, Ketua Penerangan PKR Wilayah Persekutuan  merangkap  Setiausaha Politik Nurul Izzah terpaksa mohon maaf melalui Twitter kerana membuat kenyataan berunsur fitnah melalui Twitter kepada sebuah syarikat penerbitan majalah .


 Beliau terpaksa memohon maaf sebanyak 100 kali dan setiap permohonan maaf tersebut perlu dikeluarkan dalam Twitter setiap setengah jam dalam masa 3 hari . Jika tidak, tindakan Mahkamah akan diambil. KLIK DI SINI 










Mereka ingat ada twitter  dan pengikut yang ramai boleh suka hati tweet dan fitnah orang .  Dia ingat dengan jawatan besar Ketua Penerangan PKR Wilayah Persekutuan dan Setpol Nurul Izzah , tak ada orang berani gertak dia kot . hahah ..boleh blah la samdol !! 


Kesimpulannya , juak-juak PKR ini semua tak boleh percaya baik di twitter , facebook dan blog ...Tak ada kerja lain keja nak menipu dan fitnah ! 


3 Responses

  1. Anonymous says:

    ooo..fahmi ni...one of the klue writer xsilap...

  2. Anonymous says:

    member anak zaid ibrahim ni..liberaltist kot die ni?not sure..

  3. wahhhh! 100kali mintak mahap wooo!!! 3 hari kena kowtow dgn blu inc.!!! hehehe

Leave a Reply

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.
CyberChimps