..

..

BERSIH 2.0 : Kit Siang beri amaran Revolusi ala Mesir akan berlaku

on Thursday, June 9, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment



Bapak DAP sudah bersuara beri amaran kepada Najib dan kerajaan Malaysia  ' BEWARE OF TAHRIR SQAURE : UMNO  .... perhimpunan haram BERSIH 2.0 bakal menjadi seperti Revolusi Mesir di Dataran Tahrin yang akan dibikin oleh penjila-penjilat Pakatan dan Al Juburi .

Tetapi percaya la penyokong2 DAP lahanat itu tak akan turun pun berdemo dan berdepan water cannon polis seperti juak2 penjilat Melayu PKR - PAS yang terpaksa datang KL dari seluruh negara selepas terima arahan BAPAK DAP ini .

Kit Siang mahu apa yang berlaku di Dataran Tahrir, Mesir  berulang di Kuala Lumpur pada 9 Julai 2011 ini dan juak-juak pencacai PAS- PKR akan laksanakan misi ini .

PB nak tengok adakah KDN berani amik tindakan  terhadap kenyataan hasutan Kit Siang ini .

Ayuh rakyat Malaysia yang cintakan keamanan agar menentang himpunan amaran BERSIH 2.0 yang akan merosakkan ketenteraman awam .

RAKYAT MALAYSIA MENENTANG BERSIH 2.0


One Response

  1. Anonymous says:

    "Tetapi percaya la penyokong2 DAP lahanat itu tak akan turun pun berdemo dan berdepan water cannon polis seperti juak2 penjilat Melayu PKR - PAS yang terpaksa datang KL dari seluruh negara selepas terima arahan BAPAK DAP ini "

    Yg ni memang saya setuju sangat, puak puak cina ni politik je lebih....takkan turun punya..ekonomi diaorang dah pegang..sekarang laga lagakan Melayu la pulak...silap silap dapat kerajaan...manyak untung woo...sedarlah Melayu...

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.