..

..

Klip video panas dan ghairah dari artis Malaysia !

on Saturday, May 28, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 13 Comments


Ini apa kejadahnya video klip ini hot 18 SX  versi Melayu ini  yang dilakonkan pelakon Gambit Saifullah ( drama Asmara dan Awan Dania )  ini . Dengan tarian seksi , baju tidur , serta aksi ghairah berpelukan ini  ...

Apa mesej yang hendak disampaikan oleh pengarah video ini ?  Memang memalukan bila seorang pengarah Melayu bikin video seperti ini  ..



13 Responses

  1. Anonymous says:

    bila ku amati betul2 nampak bukan macam Gambit..org lain ni! tak kenal pun! siasat dulu sebelum buat andaian dan tulisan..maaf kalau aku silap!

  2. Anonymous says:

    gambit belakon awan dania tp asmara tu org lain bro

  3. Anonymous says:

    model lelaki tu mmg bkn gambit. Itu Shah jazle mamat yg ada affair dgn Maria Farida tu.....

  4. Anonymous says:

    Betul..itu shah jazli..yg affair dgn Maria Farida

  5. Jazle: Errr... nampak macam saya ... tapi itu bukan saya ... lagi pun ulama kata peralatan zaman moden ni tak boleh digunakan utk membuktikan kejadian. Errr..tapi maaf DNA tak boleh bagi lah ...

  6. tetapi video ini diterbitkan oleh Gambit

  7. Anonymous says:

    jam omega masih ada pada saya...hehehe

  8. Anonymous says:

    ni kuda tungangan nerakaa ni...

  9. is SHaz jAZLE laa~~

    xdew masalah laa..ttg vdeo klip ne..

    jgn layan sgt perasaan emosi korg tu ttg video klip ne..

    byk hal lain yg lebih penting yg korg kena amik perhatian...

    ermm..bg aku x pyh amik port sgt..means,klu korg x layan atau kecoh2 kn video klip ne,org lain pun xkn tahu..so penyanyi ne pun akan berkubur trus~~

  10. Anonymous says:

    apa ada hal, bukannya citer porno mcm anwar ibrahim pun..

  11. Anonymous says:

    minah tu islam ke? da mcm omputih aku tgk style dia

  12. Anonymous says:

    Assalamualaikum wbt, harap2 kerajaan Msia yg agama rasminya Islam ambil port terhadap pengarah dan pelakon video clip ini sbb jika tdk diambil port, perkara yg sama akan berulang kembali dan akhirnya negara Islam yg tercinta ni akan dibanjiri dgn video2 clip yg sewaktu dengannya, yg akan ditonton pula oleh anak bangsa kita yg mana bagi yg cetek agamanya sbb mak bapaknya pon kurang didikan agama dan tak ada masa nak ambil port pon pasal anaknya yg kurang didikan agama mcm dia, so bebudak yg kurang didikan agama ni pun akan ingat perlakuan diatas adalah halal dan boleh dipraktikkan pula oleh mereka tanpa ikatan yg menghalalkan mereka, disebabkan ianya kelihatan seperti di`halal'kan oleh kerajaan Msia yg tidak ambil port pun seperti yg disarankan oleh kwn2 tak ambil port di atas. Harap maklum. Kesimpulannya, Kementerian yg berkaitan, TOLONGLAH AMBIL PORT.....

  13. Anonymous says:

    Memalukan. Jijik aku tengok!

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.