ANAK pimpinan malaun Mazlan Aliman sudah checkmate la sekarang .. kehadiran Najib di Felda Jengka 22,23 pada Ahad lepas telah memberi penjelasan sebenar kebenaran bahawa kerajaan menerusi FELDA tidak pernah pinggirkan semua peneroka .
Jadi, bila golongan peneroka termasuk generasi ke kedua dan ketiga sudah tahu perkara sebenar, maka kena la pukulan maut sekali kepada ANAK pimpin Mazlan semasa berceramah di Jengka 23 . Ceramah Mazlan telah diganggu oleh 30 anak muda kawasan itu yang tidak bersetuju dan protes berdekatan tempat beliau ceramah .
Mereka berjalan sambil kain rentang dan kad manilla menyatakan protes terhadap Mazlan.
Tertulis di atas kain rentang dan Manilla Kad ayat-ayat tertulis "Mazlan Aliman - Kau Jahanam", "Kami kenang jasa Felda, Apa jasa ANAK?", "Pi balik la ... Mazlan Jahanam", "Apa yang ANAK boleh sumbangkan?", dll.
Bantahan ini membuktikan generasi kedua dan ketiga Felda pun sudah tahu pembohongan oleh Mazlan Aliman talibarut PAS yang cuba menabur fitnah terhadap kerajaan . PAS sudah ditolak peneroka Felda dan PB harap di Kerdau juga kita kuburkan PAS seperti mana di Tenang, Hulu Selangor dan Galas .













Peneroka Felda yang sokng Pembangkang adalah golongan yang bangsat ....