..

..

Edisi Padan muka :Malaysiakini & Baginda Minda disaman Umi Hafilda kerana artikel fitnah

on Thursday, March 17, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 8 CommentsUmmi Hafilda hari ini failkan saman fitnah dan tuntut ganti rugi RM100j terhadap Baginda Minda & Malaysiakini berhubung artikel fitnah yang disiarkan 15/03.

Baginda merupakan agen anwar yang dibayar oleh Azmin. Manakala Malaysiakini dikhabarkan portal yang menerima bantuan dari Kumpulan Yahudi.Kini Ummi lebih serius dalam fokusnya membenamkan anwar dan kuncu-kuncunya.

sumber : warisan 2057 


Komen PB 

Agen Lelaki Y serta  portal propaganda mereka serta Malaysiakini harus diajar dengan cara ini . Mereka buat kerja jahat dan fitnah harus dibalas menggunakan saluran undang-undang. Artikel2 Fitnah dan pembohongan sudah menjadi makanan mereka bagi  menghasut rakyat membenci kerajaan.


8 Responses

 1. Double Y says:

  Padan muka sit murtad makan babi.. Hehehehe

 2. Anonymous says:

  Ar says,

  Ayuh Ummi !!

  Lawan mesti lawan sampai yg benar terbukti.Allah sentiasa bersama yg benar.

 3. Anonymous says:

  UMI masuk umno nak dapat projek papan iklan kau tau tak??Bila dia tak dapat prpjek dia mengamuk tak tentu pasal......inilah wajah2 wanita umno yang berkepentingan.....yang bodoh2 duduk kat kampung tu main sokong aje......

 4. Anonymous says:

  boleh percaya ke pompuan ni...........

 5. Anonymous says:

  ''''''

 6. Anonymous says:

  klu tak bersalah kenapa mereka2 ni tak saman balik semula pd ummi.....heeeeee......teruskan perjuangan ummi.....biar seluruh rakyat tahu siapakah pengkhianat yg sebenar nya......tunjukan semua bukti yg ada......lepas ni tercirit birit lah makhlok perosak alam ni.....

 7. Anonymous says:

  hanya mereka yang bertaraf haiwan dan syaitan saja yang masih menyokang anuar!

 8. Shaitan memang bersifat licik. Tahu diri bersalah begelumang dengan maksiat, cari jalan nak membasmi aib diri sendiri dengan apa cara halal atau haram - itu Annuar, Firun kecil!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.