Kita semua sedia maklum ketua menteri paling celaka dalam sejarah kerajaan negeri Pulau Pinang chauvanist ultra kiasu Lim Guan Eng hanya pandai menabur janji.
Atas sifat lidah bercabang,kesemuanya mahu dibohongi. Apa saja yang lalu di depan mata semuanya di politikkan. Dasar populis banjingan mengudang kemuakan rakyat melihat cina brylcream Melaka ini bermuka muka kepada rakyat Pulau Pinang.
Janji pakatan di Pulau Pinang masih tidak mampu dilaksanakan. Rakyat masih menunggu Janji manifesto Pakatan Rakyat PRU 12 masih belum ditunaikan.
1:: Hapuskan kutipan tol Jambatan Pulau Pinang RM 7
2. Hapuskan Tol Sg Nyior Rm0.50
3. bonus Rm6,000 sthn kpd kluarga miskin
4. hapuskan bayaran parkir kereta hri sabtu/ahad
5 janji dan sumpah PR utk bela Kg Buah Pala akhir roboh
6. Janji kerajaan berkebajikan,sebaliknya menjadi kerajaan yang menekan,lebih ramai yang tertindas daripada terbela. Kampung dan gerai peniaga melayu menjadi mangsa.
sumber : pisau.net





