Roboh gerai Taman Pelangi :Guan Eng cakap tau tau ,pergi tanya MPSP

on Friday, February 11, 2011 by Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Celaka punya Guan Eng .. bila ditanya dalam press conference , senang saja seorang Ketua Menteri cakap saya tidak tau & tidak bertanggungjawab di atas perobohan gerai-gerai Melayu . Ini semua tindakan pentadbiran  oleh MPSP dan tiada langsung campur tangan kerajaan negeri  ...hahaha

Macam ini ka jawapan seorang Ketua Menteri ?? Semua benda lu tak tau ..habis lu buat kerja apa ? Melancap tengok langit ka ?  Tak guna la lu jadi CM ..

Lepas itu  cakap kat media , kalau ada apa-apa soalan lagi tanya YDP MPSP la ... haha  Memang sah la pemimpin2 DAP ini makan gaji buta & tidak tahu mentadbir kerajaan ..

Seekor lagi itu keling TKM 2  yang lagi bengap ... menyorok saja di belakang bosnya Gyan Eng ... sampai penduduk di dalam kawasannya sendiri berdepan masalah  pun tak pergi turun padang .  Macam ini kah seorang wakil rakyat ?

Undi la lagi DAP .... apa pun depa tak boleh tolong rakyat ..


2 Responses

  1. bagaimana dengan nasib peniaga.apa bantuan kerajaan negeri terhadap mereka.xkan nak bairkan mereka begitu sahaja.kenyataan LGE seolah2 tidak mahu terlibat langsung dlm hal ni..sedangkan isu sebegini adalah tanggungjawab ketua menteri sebab melibatkan RAKYAT.

  2. Anonymous says:

    Babi la LGE...bg statistik la bape kedai yang milik org luar atau penduduk situ...celaka LGE Komunis nie...yang YDP MPSP pun sama perangai cam komunis....celaka....

Leave a Reply

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.
CyberChimps