..

..

Habis la Sam Ketot , kempunan untuk jadi Calon di PRK Merlimau

on Thursday, February 3, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments

banner sapa punya ini ? orang Merlimau mahu anak tempatan


Hasrat Ketua AMK Sam Ketot untuk menjadi calon untuk kali ini di PRK Dun Merlimau nampaknya penuh berliku . PAS meroyan tahap gaban punya bila PKR mahu kerusi Merlimau ditandingi calon mereka iaitu Shamsul Iskandar.

Tetapi yang bangang pun adalah PAS juga kerana tak ada dalam undang2 pun kerusi itu milik parti itu sahaja untuk bertanding . PAS pun baru sahaja kalah di DUN Galas dan Tenang dan ditolak terus pengundi Melayu  ..

Jadi  beri lah peluang kepada Sam Ketot dari AMK pulak tunjuk taring . Dia pun bukan calang2 orang juga tu ...hahaha ..tambah2 lagi itu negeri kelahiran Sam ..

Walaubagaimanpun ... PB & geng blogger Nyamuk pro  BN  yang lain tidak heran sapa pun calon samada dari PKR @ PAS yang nak bertanding ..  nama naik saja calon depan ..,bersedia la untuk terima kekalahan seperti mana Cikgu Mala di Tenang .


Leave a Reply

Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.