..

..

Duit rakyat terpaksa dihabiskan untuk biayai kos guaman penderhaka

on Saturday, February 5, 2011 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 CommentsSudah la menderhaka kepada Sultan Selangor ...kini nak membazir  pulak guna duit rakyat untuk biayai kos perundangan untuk membela di penderhaka Adun Sri Muda ini .

Shuhaimi ini menulis di blognya sendiri & berbentuk peribadi  . Bukannya beliau menulis di portal kerajaan dan sebagainya . Jadi mengapa pulak kerajaan Pakatan Rakyat Selangor sanggup menggunakan duit rakyat untuk biayai kos guaman ADUN Sri Muda Shuhaimi Shafie?

Sudah la hari itu  bazir duit pasal kes TBH , ini pulak nak bazir duit rakyat kepada penderhaka Sultan !

Rakyat Selangor  perlu  sedaq bahawa sekarang ini  puak-puak  rejim Pakatan sedang bermaharajalela  dan menganggap bahawa wang Negeri Selangor seperti mereka sendiri !

Pihak SPRM perlu bertindak jika ia benar-benar menyeleweng  wang rakyat negeri Selangor  kerana digunakan untuk kos guaman Suahaimi yang ditahan dan akan didakwa atas kapasiti pribadinya, bukan sebagai ADUN.Kenyataan Pejabat Menteri Besar itu berkata, kerajaan negeri akan memberi sokongan penuh kepada Suhaimi dalam menghadapi kes tersebut.

“Dalam kes Shuhaimi, kerajaan negeri tidak akan membiarkan beliau berseorangan dalam menghadapi tuduhan tidak berasas ini.

“Kerajaan negeri akan membantu beliau dengan membiayai kos perundangan dan menyokong usaha beliau untuk menegakkan keadilan,” katanya lagi.


2 Responses

  1. Apcono says:

    SPRM juga perlu bertindak dan siasat, duit siapa yang taja penginapan Najib dan Rosmah sehingga mencecah RMXXX ribu satu malam di Dubai tempohari. Ada berani!...

  2. Anonymous says:

    ROSMAH TU URASAN KERAJAAN PEGI JUMPA PEMIMPIN NEGARA2 ARAB...SEKARANG PEMIMPIN ARAB BERI PINJAM KAPALTERBANG MEREKA TOLONG RAKYAT MALAYSIA..ITULA BAIKNYA.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.