Archive for 08/01/10

default

Gempar !! Guan Eng haramkan 1Malaysia di PP

on Sunday, August 1, 2010 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments





Apabila PB meneliti balik gambar ini , rupanya ada tidak kena bila melihat baju Si Lidah Biawak Guan Eng ini . Guan Eng memakai tag 1 Malaysia di kolar bajunya ketika majlis NCER di Langkawi baru-baru ini . Ini jelas bercanggah dengan arahan Guan Eng kepada SUK dan agensi kerajaan negeri bahawa melarang penggunaan 1 Malaysia di dalam semua majlis kerajaan negeri .

Pada Mesyuarat Exco Kerajaan negeri P.Pinang pada awal April 2010, Lim Guan Eng telah memutuskan bahawa logo atau slogan 1 Malaysia dilarang penggunaannya didalam semua Majlis Kerajaan Negeri di P.Pinang.SUK telah diarahkan oleh Lim Guan Eng supaya mengeluarkan arahan kepada semua Jabatan dan semua Agensi negeri P.Pinang mengenai keputusan ini.

Tindakan Ketua Menteri P.Pinang ini dilihat sebagai satu bantahan serta protes terhadap kerajaan pusat. Dan ia juga seolah-olah menunjukkan Lim Guan Eng tak akan berkerjasama dengan kepimpinan DS Najib.

media permatang pauh


Satu lagi pembohongan oleh Guan Eng kepada RAKYAT Pulau Pinang . Siri pembohongan Guan Eng yang didedahkan oleh PB dan rakan2 blogger yang lain sejak akhir-akhirnya nampaknya semakin menarik dan rakyat PP wajib tahu sikap sebenar pemimpin yang suka bermuka-muka dan berlidah biawak ini .

Guan Eng sebenarnya pergi majlis NCER ini hanyalah sekadar berlakon drama Opera Cina sahaja di depan PM dan Menteri2 Besar yang lain bertujuan mendapat projek2 NCER untuk Pulau Pinang. Beliau memakai tag 1 Malaysia di majlis itu kononnya untuk menunjuk dirinya dan kerajaan negeri menyokong gagasan 1 Malaysia yang diilhamkan Perdana Menteri walhal di PP sendiri beliau boikot pengunaan 1 Malaysia .



GUAN ENG ITU BOHONG , BOHONG ITU GUAN ENG


default

Si Lidah Biawak Penang yang dipinggirkan ...

by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments


Inilah akibatnya suka sangat cakap BERLIDAH BIAWAK .. orang sudah tidak percaya lagi pemimpin seperti ini lagi . Lihatlah sendiri gambar ini Ketua Menteri Pembohong , Guan Eng ini dipinggirkan ketika majlis NCER di Langkawi yang juga dihadiri oleh PM , MB Perak, Kedah dan Perlis. PM dengan Zambry , Azizan dan Isa Sabu kelihatan cukup mesra sekali tetapi lihat lah sendiri Ketua Menteri PP yang kaki putar belit dan pembohong ini seperti tidak dilayan . Baru hang tau akibatnya kuat sangat dok bohong !!

GUAN ENG ITU PEMBOHONG , PEMBOHONG ITU GUAN ENG ...





Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.