..

..

Tony Pua BABI cuba jadi batu api perkauman !!

on Sunday, October 17, 2010 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments
BANGSAT LU TONY PUAKA !!.......

BABI RASIS ini cuba menjadi batu API dengan menuduh PM Datuk Seri Najib mengapi-apikan kemarahan pegawai kerajaan Melayu !! klik di sini

Kepala otak hang BABI PUA !! Najib mendedahkan sebuah parti yang selalu mempersoalkan hak keistimewaan orang Melayu bukannya membangkitkan perkauman !!

"Saya nak tanya siapakah yang mempersoalkan 153 Peruntukan dalam Perlembagaan?

Hak keistimewaan orang Melayu, siapa yang persoalkan?

"Siapa yang wujudkan peristiwa tidak mendoakan Yang di-Pertuan Agong dalam khutbah? Siapa yang mahu buka UiTM (kepada bukan Melayu)? Bukan UMNO tapi orang sebelah sana," Najib dipetik sebagai berkata.


Kalau Tony Babi ini terasa bahawa parti DAPig yang dimaksudkan , memang betul lah parti rasis mereka lah yang selalu dok pertikai hal keistimewaan orang Melayu dan selalu dibalun PERKASA. Memang orang seperti Tony dan parti DAP ini lah yang sebenarnya pencetus api perkauman sebenar di negara ini .Lagi satu untuk aku nak tunjuk juga kebodohan BABI muda DAP ini , di situ adalah majlis perasmian Kelab UMNO pesara kerajaan . Pesara adalah bekas kakitangan kerajaan yang sudah bersara dan boleh bergerak aktif dalam politik .

Jadi , mereka ini bukanlah pegawai kerajaan yang sedang bekerja dengan kerajaan yang cuba difitnah Tony Puaka ini tetapi sebenarnya adalah pesara kerajaan . Selain itu , ke semua mereka ini adalah ahli Kelab UMNO Pesara Kakitangan Kerajaan dan juga penyokong UMNO .

Kalau Najib nak cakap tentang keburukan parti DAP yang kaki pembelit dan penipu serta suka mempersoalkan hak keistimewaan orang Melayu di depan penyokong UMNO , apa masalahnya ?? Serang DAP sikit pun dituduh perkauman ka ??? Undang2 mana Tony Pua belajar ini cakap attack DAP boleh cetus perkauman ??

BODOH punya Tony PUA !!! Hang dengan Guan Eng lidah biawak sama saja ...


Jadi , di mana fakta dan bukti babi PUA ini menuduh Najib membangkitkan kemarahan pegawai kerajaan daripada kalangan orang Melayu bagi memastikan mereka terus menyokong kerajaan ????

Lu Tony , sudah tak dapat beza ka pegawai kerajaan dengan penyokong UMNO ??? Mungkin bagi mata DAP semua pegawai kerajaan Melayu adalah orang UMNO ...


oleh : romy


Link

DAPigs kepala bapak chauvinis


Jom suntut Si Tony Pua

Kamaruddin Jaafar & Tony Pua elok dihumban dalam lubang Najis !!


2 Responses

 1. Anonymous says:

  Yang bodeh betul betul you Romy. Tiada fikiran langsung. Kalau ini lah 1Malaysia yang di promosi oleh Najib, susah kan Malaysia

 2. tebing tinggi says:

  Kan dah jelas, 'ekoran perstiwa pegawai BTN memotivasi ahli Puteri dalam majlis tertutup mereka tentang pentingnya perpaduan bangsa'yang setiap tex uchapan yang menyentoh perpaduan bangsa Melayu merti mendapat kelulusan daripada Lim kit siang ,Chua soi lek ,Koo soo koon dan Samy vello terlebih dahulu.
  Najib melangar peratoran yang dia sendiri cerminkan maka wajarlah Tony pua menegurnya agar dia sentiasa ingat agar tidak terkeluar dari landasan yang dibolihkan.
  Najib lupa kaum-kaum yang sama dengan Tony pua dan Samy telah diberi hak istemewa untok bercakap apa sahaja untok keentingan mereka walaupon kata-kata mereka bolih menyingong perasaan bangsa Melayu.


  1sekolah>1bahsa>1Malaysia

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.