..

..

PAS hipokrit bantah hanya konsert gay bukan pemimpin gay

on Friday, October 8, 2010 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Siapa artis di atas ?? ini adalah artis gay Adam Lambert yang akan bikin konsert di Malaysia yang dibantah oleh parti PAS .klik di sini

Malah blogger pencacai tegar PAS Ruang bicara paria pun sama bersama pemimpinnya terus menuduh kerajaan menyokong aktiviti homokseksual !!

Ini sikap hipokrit dan double standard PAS . Konsert gay depa bantah tetapi mengapa pemimpin mereka Anwar Al Juburi yang menghadapi tuduhan liwat mereka tidak bantah ???

PAS ada berani ke pergi bantah aktiviti homokseksual pemimpin ???

Baru-baru Anwar telah pergi ke Jakarta ketika Festival Q di Indonesia berlangsung. Festival Q yang bermula pada 24hb September hingga Oktober adalah pesta filem bagi golongan LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transexuals). Indonesia adalah negara Islam pertama yang mengadakan Festival Q ini.

Di Jakarta, Anwar menetap di Hotel Four Seasons yang berdekatan dengan pusat festival tersebut iaitu Eramus Huis. Antara program yang diadakan adalah forum, ceramah dan perbincangan mengenai LGBT dan entah apa lagi yang hanya Allah sahaja yang tahu.

Walaupun lawatan Anwar adalah 'kebetulan' dengan Festival tersebut, tetapi Anwar dikatakan menerima layanan ekslusif dan istimewa dari penganjur. klik di sini

Michael Danby(Yahudi), aktivis pro homoseksual & Ahli Parlimen Australia bergambar dengan Anwar ketika Persidangan 'the World Movement for Democracy conference, 'Solidarity Across Cultures', Jakarta, Indonesia.


Beliau juga merupakan 50 ahli Parlimen Australia yang telah mengesa kerajaan Malaysia menggugurkan tuduhan liwat ke atas Anwar Ibrahim . Tindakan Michael Danby dan ahli Parlimen Australia inilah menyebabkan Anwar dan penyokong tegarnya termasuk di dalam PAS yang menentang konsert gay memperbesarkan gesaan ahli Parlimen GAY Australia tersebut, seolah-olah Anwar mendapat sokongan luar biasa dari pihak luar .

Jadi, kalau PAS menyokong gesaan Micheal Danby yang menyokong GAY , maka PAS hipokrit dalam membantah konsert gay.


One Response

  1. PAS patut sedar siapa anwar dan apa kah kaitan anwar dengan gerakan GAY.


    artikel menarik brooo

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.