..

..

Fitnah Khalid Samad terhadap Kamalanathan kantoi , terbukti PAS kaki fitnah !!

on Sunday, September 19, 2010 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 19 Comments

Semalam heboh isu kononnya YB Ahli Parlimen Hulu Selangor masuk ruang solat masjid di Masjid Sg Tengi Selatan dan penyebaran gambar ini dimulakan oleh Khalid Samad di dalam blognya . Malah isu di ambil masuk ke portal Malaysiakini dan blog2 fitnah pakatan .


http://www.khalidsamad.com/2010/09/umno-kura-kura-dan-perahu.html

http://malaysiakini.com/news/142896

http://ruangbicarapriamalaya.blogspot.com/2010/09/bongkar-ustaz-kamal-masuk-masjid.html


Ini gambar fitnah oleh Khalid Gereja dan blog2 pembangkang
menuduh gambar di di dalam ruang solat di mana tempat para
imam dan makmum sujud . klik di sini


Cuba bandingkan gambar di atas yang dipotong di bahagian bawah dengan gambar sebenar di bawah ini ...






Kedudukan YB Kamalanathan di dalam majlis ini bukan di dalam ruang solat masjid seperti difitnah pembangkang tetapi sebenarnya di beranda ( ruang legar ) . Bukan seperti pemimpin PAS yang membenarkan MP Serdang DAP masuk terus ke dalam ruang solat di surau di Kajang bulan Ramadhan lepas .



TERBUKTI PAS MEMANG KAKI FITNAH !!!


19 Responses

  1. salam bro, izinkan kawan republish artikel bro dalam blog Rajahmas. Terima Kasih

  2. Muniery says:

    HANG DUK FITNAH LAGI TERUK...UMNGOK PENIPU LAGI BESAR..FITNAH ORG LAGI DASYAT..MCM XTAKUT MATI.

  3. Anonymous says:

    ITU DAH MENJADI KERJA ORANG-ORNG PAS, DULU, KINI DAN SELAMANYA.SO KITA MEMANG DAH TAHU DARI DULU LAGI PAS TU PARTI HAMPAS

  4. Anonymous says:

    Kalau TAK FITNAH tu BUKAN PAS PIS PUSSS lah namanya....

  5. PAS semakin terdesak sehinggakan tergamak melakukan fitnah tanpa batas sebegini , tahniah ! inilah lambang dan contoh betapa beriman dan islamiknya PAS sebagaimana dilaung2kan selama ini ,

    Inilah perbuatan dan sikap orang2 yang telah dijamin syurga !

    pergi mampuslah PAS !!

  6. berpihak pd yg benar says:

    http://www.e-fatwa.gov.my/fatwa-kebangsaan/hukum-pelancong-bukan-islam-memasuki-masjid-dan-ruang-solat-utama-di-dalam-masjid

  7. mohamad alias says:

    memang benar sekeping gambar boleh menceritakan segala2nya dan di era teknologi maklumat ini pula kebijaksanaan sekeping gambar cropping boleh menceritakan sebaliknya tetapi sipendusta lupa bahawa orang lain juga memiliki kebijaksanaan menjawab segala fitnah sipendusta.

  8. Anonymous says:

    nice AR!!!!!







    PanjiPerak

  9. Sebarkan gambar ini bg menunjukkan bahawa PAS mmg parti kaki FITNAH !!

  10. ‎- Non-muslim masuk masjid: Penulis jawab bagi pihak Khalid Samad
    http://ruangbicarapriamalaya.blogspot.com/2010/09/non-muslim-masuk-masjid-penulis-jawab.html

  11. Anonymous says:

    helo!! yg gambar tak di potong tu lantai dia ada line warna oren la..haha

    bila masa lak kat beranda takleh solat?fatwa baru ker? hahaha

  12. Anonymous says:

    yesss....inilah yg dikatakan sebhg dr perjuangan...tahniah!

    pergi la hanyut..passss!!

  13. Salam Bro,

    mohon cilok pos nih. nak letak kat blog gerakan timur... sial punya khalid!!

  14. Anonymous says:

    hallo bro, wa ingat lu ni tak pernah pi masjid kot, lu tengok dia punya tile, itu kaler oren dan putih...itu kaler putih tempat ustaz kamal tu pijak tempat yg sama kepala lu sujud lau tau tak?

  15. Anonymous says:

    pic sebenar tu tak sama pun ngan pic yg dikatakan dipotong tu.. tak caya?sila tenguk muka kamal dlm pic 'sebenar' ngan pic yg dikatakan sudah di crop tu. keke

  16. Anonymous says:

    http://idrisbakar.blogspot.com/2010/08/rahmat-ramadhan-penyampaian-cek.html
    gambar sebenar ada kat blog pemimpin korang dato' idris bakar ni. sila la jenguk2 blog pemimpin korang ni.. bagi komen puji-pujian ker..untung2 dapat kain pelikat.

    ko buang je la artikal ko ni..sebab org lain copy paste kat blog masing2.
    ko buat fitnah org lain sebar fitnah.. tak kesian ker kat kawan2 ko yg copy paste ni?

  17. Gambate says:

    Kamala ni bagi sumbangan dan ucapan bukan dibahagian utama ruang solat. Faham tak? Bukan kat kawasan imam..Dia paling tidak pun kat area belakang..

    Aku tahu ada hukum keharusan membenarkan non Muslim masuk dalam masjid tapi aku geli bila tengok perempuan Cina bagi ucapan kpd tok-tok imam, bilal, siak dan ahli jamaah di ruang utama masjid..Malunya aku!

  18. Siasat says:

    Kalau Khalid cakap, kita boleh percaya 10% je lagi 90% tu bukan daripada pandangan PAS. Itu adalah daripada pandangan logik akal dan nafsu kuasa dia semata-mata.

    Dia kemaruk nak kuasa. Maklumlah, dah lah kalah pemilihan PAS, ni skrg dia nak berjuang mendapatkan PJ Selangor.

    Aku tak tau la mcm mane pemikiran liberalnya itu boleh mendapat sokongan dpd ahli2 PAS. Dahla dulu, marah JAIS kerana rampas arak, then bantah isu tauliah, isu kuil, la ni nak jd juara pulak isu kafir masuk masjid..Piiraahhh Khalid..

  19. ahaks says:

    jelas kamalanathan berada di ruang legar dan bukannya di dalam ruang solat....

    ruang solat adalah di dalam `sliding door' cermin berwarna hitam.

    malah kamalanathan memberi cek di hadapan carpet merah dan rostrum yg bermakna beliau berada jauh dihadapan hampir dgn tangga.

    ruang solat berada jauh dibelakang....

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.