..

..

Gempar !! Peniaga Cina cuba bakar diri di Komtar kecewa tindakan Guan Eng

on Tuesday, August 10, 2010 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments

Rakyat PP sengsara di bawah pemerintahan Guan Eng kerana
zalim dan suka tindas peniaga .Pada pukul 3.15pm seorang lelaki cina bernama Teoh Bak Seng telah menyimbah petrol dan berdiri dihadapan ruang legar letak kereta berhadapan Maybank Komtar.

Beliau tidak berpuas hati dengan tindakan pihak kerajaan Negeri dibawah DAP yang telah menutup pintu masuk ke Komtar di aras 2 hingga menyebabkan masaalah kepada peniaga ,Punca pintu tersebut ditutup disebabkan masaalah keselamatan Ketua menteri yang baru baru ini ditampar oleh Pak Ali .

Selain itu , isu peniaga Melayu Bazar Ramadan juga berlangsung hari ini perbincangan dengan Naib Pengerusi Dewan Peniaga Komtar diwakili En Chani dengan General Manager PDC Datuk Rosli . Perbincangan ini dengar kata kecoh dengan maki hamun oleh peniaga kepada PDC yang mengikut telunjuk Guan Eng.

Dalam kenyataannya kepada media selepas perbincangan tersebut, En Gani menyatakan bahawa surat pembayaran dari PDC dia telah terima pada hari Jumaat jam 6.30 ptg. Macam mana bayaran hendak dibuat kerana sudah lewat petang hari Jumaat, LGE telah menuduh beliau mengambil duit secara haram dan menyeleweng duit peniaga. Beberapa wakil PKR dilihat menyokong En Gani.

credit to pisau.net


Ternyata ramalan PB bahawa Guan Eng yang mengeluarkan kenyataan menuduh penganjur bazar ramadan makan duit peniaga dan tidak bayar kepada PDC adalah bohong memang tepat.

Guan Eng Pembohong , pembohong itu Guan Eng !!!


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.