..

..

Anwar cium pipi seorang lelaki & hadiah bunga ros ungu

on Thursday, August 12, 2010 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment

Adengan yang tidak di keluarkan Malaysiakini

Satu kejadian dramatik berlaku semalam bertempat di Mahkamah jalan Duta apabila seorang Pemuda Lelaki Melayu di lihat telah memberikan 11 kuntum Bunga Ros Purple kepada beliau lalu Anwar merangkul dan mencium pipi lelaki tersebut. Kejadian ini di lihat sebilangan orang ramai yang lalu lalang di situ dan dan petugas media.

Laporan dari Malaysiakini memetik Anwar menyambut Ulangtahun kelahirannya di Mahkamah. Namun yang menjadi ingatan pada semua yang ada semalam apabila Anwar Ibrahim secara spontan mencium pipi lelaki tersebut. Siapa kah lelaki itu? Apa hubungan nya dengan Anwar Ibrahim ini?

Apakah Wan Aziziah membiarkan sahaja perbuatan Anwar yang mencium pipi lelaki tersebut ataupun dalam diam Kak Wan marah dengan perbuatan suaminya yang tampa segan silu melakukan perbuatan sumbang di khalayak ramai?

Jika lelaki tersebut mempunyai hubungan dengan Anwar Ibrahim maka apa hubungannya? Sejauh mana hubungan tersebut sehingga dirinya rela di Cium Anwar Ibrahim di khalayak ramai?

Semakin jelas siapa Anwar Ibrahim ini. Rakyat wajib menolak Homoseksual ini dengan keras, apatahlagi Anwar Ibrahim yang bercita cita untuk menjadi pemimpin negara kita ini.

Moga kita sedar siapa Anwar bin Ibrahim


Lain macam terangkat punggung lelaki ini, Kenapa ye?

sumber : blog anwar pembohong


One Response

  1. Anonymous says:

    Pergh siasat siapa lelaki jebon aawwwwuu ni...lain macam je lentok dia....siasat keja mana, adik angkat anwar yang berapa,dah kawin ke,ada isteri ke,siasat sampai ke lubang cacing....mungkin ada kes baru lagi...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.