..

..

YB Permatang Pauh pernah tengok video adegan Eli ice cream !!

on Thursday, June 17, 2010 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments

" hang pa tengok gambar ja, aku tengok video ice cream lagi "Datuk Zahrain sekali lagi menggemparkan Anwar di Parlimen dengan info terbaru Ketua Pembohonng Malaysia ini ..Kali ini, Datuk Seri Zaharin menceritakan bagaimana Si Bangsat Anwar pernah memberitahu beberapa Ahli Parlimen PKR bahawa Exco Kerajaan Negeri Selangor Elizabeth Wong mesti meletakkan jawatannya kerana berdepan dengan masalah moral.


"Shes morally unfit to be an exco and state assemblyperson, she must resign.." kata Si Bangsat Anwar apabila kecoh isu gambar gambar bogel Elizabeth bermain dalam alam siber tak lama dulu.

Apabila ditanya oleh beberapa rakan Ahli Parlimen PKR apakah Si Bangsat Anwar yakin bahawa Elizabeth tidak difitnah kerana besar kemungkinan gambar gambar yang sedang berlegar itu palsu dan hanyalah super imposed..?

Alangkah terkejutnya kesemua Ahli Parlimen PKR yang berada bersama Anwar ketika itu apabila Si Bangsat Anwar "mengaku" bahawa beliau 'sudah pun' menonton video klip adegan jijik Elizabeth bersama pasangannya..!!!


Tambah memeranjatkan lagi apabila Si Bangsat Anwar dengan selamba menyatakan beliau dah menonton aksi Elizabeth Wong "ice cream", mmmmmhhhh..!!!!!!

Demikianlah kisahnya yang diceritakan oleh Yb Datuk Seri Zaharin yang sudah pun meninggalkan kapal karam PKR....

" Masa Anwar cerita tu bukan I sorang dengar, ada lagi Yb Yb lain, Zul Nordin pun ada, Datuk Kamarul Baharin sama Johari Abdul pun ada sekali..." tambah Datuk Seri Zaharin.

sumber: medan info kita


Hebat betul BradeR aNWAR ...macamana reaksi Anwar bila tengok Eli tengok buat adegan ice cream itu ..hahaha

Apa pulak PAS dan Pok Nik nak kata ??? Eli itu suci lagi ka ??? Bro Anwar pun dah tengok video skandal ...tapi sepatutnya bro Anwar ajak la pemimpin PAS sekali untuk menunjukkan kebenaran siapa Eli ini sebenarnya ..hahaha


2 Responses

  1. Anonymous says:

    Ice Cream Wall Konekto ke atau ice cream scoop? hehehehe ...sorii ye... Entahlah dgn puak puak PKR ni dah jadi macam merba punya parti.

  2. Anonymous says:

    Melayu sama Melayu jugak dok gaduh xhabis-habis

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.