..

..

Ketua pembohong pusing cerita, akhirnya tak jawab cabaran Zahrain

on Friday, June 18, 2010 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments





Ini hebatnya Ketua Pembangkang DS Anwar Ibrahim ... orang tanya lain dia pusing kot lain . Tak ada sapa wartawan boleh dapat jawapan tepat daripada Anwar bila kita tanya kepadanya ..
last-last dia kata kat wartawan itu shut up !!

Anwar memang raja spin dan Kaki divert isu punya orang.Dia cakap main ikut sedap mulut dia walaupun tak ada bukti pun . Bila wartawan RTM tu tanya dia , nampak dah dari segi muka pun dah lain macam dan dia pun cuba alihkan perhatian dengan memalukan wartawan tu dan alih topik VK lingam pulak. Adakah ini standard bakal PM ke ??? Dok pusing sana sini dan bukan jawab soalan pun ..


Sepatutnya artis2 Malaysia yang selalu bermasalah dengan pihak media ini wajar mengikuti kursus bersama Pak Sheikh Ketua Pembangkang Malaysia ini bagaimana berhadapan dengan media bila ditanya soalan . hahaha

PB ucapkan syabas kepada wartawan RTM ini yg berani hingga membuatkan Anwar mengamok hari ini ....


2 Responses

  1. Anonymous says:

    syabas Tukiman...

    syabas Datuk Zahrain... You dah berkawan karib dgn Si JUburi lebih dari 30 tahun. tolong bongkar salah laku juburi ni kerana ramai yg baru join politik ni dok sokong juburi.

    kononnya konspirasi UMNO nak menjatuhkan dia.

    Ramai yg tak tau apa sebenar, apa yang dah berlaku selama juburi ni berada dlm K'jaan dahulu.

    Kalau apa yg di bongkar, dia akan nafi, dia akan pusing2, dia akan belit.

    kini dah makan diri sendiri, sendiri dah TERPUSING, sendiri dah TERBELIT.

    ke PUTRAJAYA ?????

    bukannnnnn........

    sedia ke PENJARA........!!!!!!!

  2. Anonymous says:

    salam bro,

    bukan tak mau jawab, nak jawab ni.

    tunggu... kita akan bongkar, 6 kotak ada saya simpan

    tunggu.... kita bongkar, fail fail menteri ada kat saya.

    salahudin, simpan dulu dokumen tu jgn bagi lagi
    nanti baru bagi.


    bila kena tanya dia dok pusing kot lain.

    meroyan nak jubuq kot juburi ni?

    TAKUT......???????

    KECUT...!!!!!!

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.