..

..

PAS For All cilok Israel For All

on Friday, April 23, 2010 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
KUALA LUMPUR 22 April - Pas mengakui slogan dan logo Pas For All yang diperkenalkan pada 2007 sebagai platform politik kepada semua rakyat Malaysia hampir menyamai slogan dan lambang Israel 4 All.

Naib Presiden parti itu, Datuk Mahfuz Omar berkata, bagaimanapun, ia tidak diciplak daripada slogan dan logo yang diperkenalkan Israel bagi sektor pelancongannya.

sumber - UtusanOnline


Akhirnya Mr Bean PAS , Mahfuz mengaku juga yang slogan dan logo Pas For ALL yang diperkenalkan pada 2007 hampir sama . Tetapi kenyataan Mahfuz bahawa mereka tidak menciplak slogan dan logo yang diperkenalkan Israel itu jelas satu pembohongan .

Gambar di atas adalah dikirim oleh pembaca kepada Agenda daily menunjukkan PAS semasa memperkenalkanya mengambil semangat Israel For All dalam kempennya PAS For All .

Juga lihat pada cogankata " Tourism for people with special need " pada Israel For All digunakan dalam kempen itu pakai ayat bernada hampir sama

" Jadikan negeri kami negeri beragama tempat istirehat orang-orang miskin yang memerlukan .
"Ia diambil dari laman web http://pas4-all.blogspot.com/


Siapa cilok siapa dalam hal ini ??? PB cabar PAS jawab isu dalam masa 24 jam adakah PAS For ALL ini adakah meniru Israel For ALL ????
PAS for All + Israel For ALL


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.