Kerana kempen politik PAS , solat Jumaat terbatal

on Friday, April 23, 2010 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Kerana politik , PAS sanggup menggunakan masjid sebagai medan tempur politik PAS ketika khutbah Jumaat siang tadi di Masjid As Salam di Bukit Sentosa berhampiran BN Command Centre.

Pemimpin Pas itu sememangnya mahu hantam kaw2 BN dalam khutbah Jumaat itu kerana beliau tahu jarak masjid itu tidak jauh dari bilik operasi BN dan petugas jentera BN pasti akan ke masjid itu .

Tetapi dek kerana kerakusan politik menghalalkan apa cara sekalipun , habis terbatal solat Jumaat jemaah yang hadir sembahyang di situ . untuk membaca kenyataan al kisah ini klik di sini


Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.